50 πρόστιμα στη Μεσσηνία το Σαββατοκύριακο

50 πρόστιμα στη Μεσσηνία το Σαββατοκύριακο

Συνολικά 50 πρόστιμα επιβλήθηκαν από την Αστυνομία σε πολίτες στη Μεσσηνία, από την Παρασκευή έως και την Κυριακή, για παράβαση μέτρων που αφορούν στην προστασία από τον κορωνοϊό. Παράλληλα, εντοπίσθηκε ένα κατάστημα να παραβιάζει τα μέτρα απαγόρευσης και επιβλήθηκαν τα ανάλογα πρόστιμα.

Ειδικότερα, την Παρασκευή στη Μεσσηνία πραγματοποιήθηκαν 87 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν ένα πρόστιμο για μη χρήση μάσκας και 12 για απαγόρευση μετακίνησης. Αντίστοιχα σε επίπεδο Περιφέρειας Πελοποννήσου επιβλήθηκαν  17 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 38 για περιορισμό κίνησης, σε 957 ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν.

Το Σάββατο στη Μεσσηνία έγιναν 119 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 5 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 21 για απαγόρευση μετακίνησης. Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου επιβλήθηκαν  16 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 58 για περιορισμό κίνησης, σε 1087 ελέγχους.

Επίσης, το Σάββατο στη Μεσσηνία διαπιστώθηκε μια παράβαση σε καφενείο για παροχή υπηρεσιών σε καθήμενους. Επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για 14 ημέρες.

Τέλος, την Κυριακή πραγματοποιήθηκαν 62 έλεγχοι στη Μεσσηνία και βεβαιώθηκαν ένα πρόστιμο για μη χρήση μάσκας και 10 για απαγόρευση μετακίνησης. Αντίστοιχα σε επίπεδο Περιφέρειας Πελοποννήσου σε 484 ελέγχους επιβλήθηκαν 14 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 33 για περιορισμό κίνησης.

Β.Β.