Αυξημένοι έλεγχοι το Σαββατοκύριακο στη Μεσσηνία

Αυξημένοι έλεγχοι το  Σαββατοκύριακο στη Μεσσηνία

Αυξημένοι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από την Παρασκευή έως και την Κυριακή σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου και στη Μεσσηνία επιβλήθηκαν από την Αστυνομία σε πολίτες 47 πρόστιμα, για παράβαση μέτρων που αφορούν στην προστασία από τον κορωνοϊό.

Ειδικότερα, την Παρασκευή στη Μεσσηνία πραγματοποιήθηκαν 119 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 3 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 9 για απαγόρευση μετακίνησης. Αντίστοιχα σε επίπεδο Περιφέρειας Πελοποννήσου έγιναν 1081 έλεγχοι και επιβλήθηκαν  10 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 45 για περιορισμό κίνησης.

Το Σάββατο έγιναν στη Μεσσηνία 103 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 1 πρόστιμο για μη χρήση μάσκας και 15 για απαγόρευση μετακίνησης. Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου έγιναν 1.032 έλεγχοι και επιβλήθηκαν 6 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 45 για περιορισμό κίνησης.

Τέλος, την Κυριακή πραγματοποιήθηκαν 152 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 6 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 13 για απαγόρευση μετακίνησης. Αντίστοιχα, σε επίπεδο Περιφέρειας Πελοποννήσου έγιναν 1.201 έλεγχοι και επιβλήθηκαν  9 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 40 για περιορισμό κίνησης.

Β.Β.