Έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος του Ασπροχώματος Σωτήρης Μαστοράκης

Έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος του Ασπροχώματος  Σωτήρης Μαστοράκης

Ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος προέβη στην ακόλουθη συλλυπητήρια δήλωση για την εκδημία του Προέδρου της Κοινότητας Ασπροχώματος Σωτήρης Μαστοράκη:

«Η είδηση της απώλειας του Σωτήρη Μαστοράκη, προέδρου της Κοινότητας Ασπροχώματος μας γέμισε όλους θλίψη. Ο Σωτήρης που οι συμπολίτες του τον τίμησαν στις τελευταίες εκλογές αναδεικνύοντάς τον Πρόεδρο της Κοινότητας τους, υπήρξε ένας ευγενικός, εργατικός και έντιμος άνθρωπος.

Πάντα διεκδικητικός, ιδιαίτερα αγαπητός και με διάθεση προσφοράς για την περιοχή του. Συνεργάστηκα μαζί του και μόνο καλά λόγια μπορώ να πω, για έναν άνθρωπο με ήθος, έναν ενεργό πολίτη, που μέσα από την ενασχόλησή του με τα κοινά θέλησε να δημιουργήσει για τον τόπο του. Αγωνιστής της ζωής, έδωσε πολλές μάχες, όμως δυστυχώς στα 61 του χρόνια, στην τελευταία μάχη δεν τα κατάφερε.
Να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του.
Ας είναι αιωνία η μνήμη του».


Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προέδρων Κοινοτήτων Μεσσηνίας εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για την απώλεια του εν ενεργεία Προέδρου του Συμβουλίου Κοινότητας Ασπροχώματος Σωτήρη Μαστοράκη.
Ο Σωτήρης Μαστοράκης είχε εκλεγεί Πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Ασπροχώματος στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, δείγμα της εκτίμησης των συγχωριανών του στο πρόσωπό του. Αγωνιστής, ήπιος και με έκδηλη τη διάθεση για προσφορά στον τόπο του και με πνεύμα συνεργασίας υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Ένωσης μας.
Δήλωση του Προέδρου της ΕΠΚΜ, Λύρα Παναγιώτη:

«Ο Σωτήρης Μαστοράκης, αγωνιστής της ζωής, είχε το ενδιαφέρον για τον τόπο του και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συγχωριανών του καθημερινή του υπόθεση. Κάθε επαφή μαζί του είχε πάντα στο κλείσιμο την αισιοδοξία ότι με προσπάθεια και επιμονή οι συνεργασίες θα καρποφορήσουν.

Η απώλεια του μας γέμισε θλίψη και εκ μέρους όλου του ΔΣ της ΕΠΚΜ εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του»

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Πρόεδρων Κοινοτήτων Μεσσηνίας

                         Ο Πρόεδρος                                                          Ο Γενικός  Γραμματέας

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ι.ΛΥΡΑΣ                                              ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΦΡΕΣΚΑΣ

Πρόεδρος Συμβουλίου Κοινότητας Καλαμάτας               Πρόεδρος Συμβουλίου Κοινότητας Μελιγαλά