Είδη ανάγκης και δώρα μοίρασαν οι αστυνομικοί

Είδη ανάγκης και δώρα μοίρασαν οι αστυνομικοί

Βοήθεια σε είδη, όπως τρόφιμα, φάρμακα, είδη ένδυσης και δώρα συγκέντρωσαν εθελοντικά, στο πλαίσιο του εορτασμού των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι αστυνομικές Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου. 

Τα είδη προσφέρθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας του κάθε νομού σε φορείς και ιδρύματα που λειτουργούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. 

Αντιπροσωπείες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, προσέφεραν τα συγκεντρωθέντα είδη σε φορείς και ιδρύματα, ως μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου των φορέων και ιδρυμάτων.

Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, τα είδη δόθηκαν από αντιπροσωπεία αστυνομικών με επικεφαλής τον Ταξίαρχο Ηλία Αξωτόπουλο, στο ίδρυμα «Κιβωτός του Κόσμου-Κωνσταντίνος Ι. Καρέλιας», όπου φιλοξενούνται ανήλικα παιδιά. 

Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας, τα είδη από αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Βασίλη Τσιγαρίδη, δόθηκαν στις Ιερές Μητροπόλεις Μονεμβασίας – Σπάρτης και Μάνης. 

Οι εκπρόσωποι των φορέων και των ιδρυμάτων, αφού εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες για τη συγκέντρωση και την προσφορά των ειδών, απέστειλαν με τη σειρά τους τις ανάλογες ευχές προς το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό και τις οικογένειές τους.

Β.Β.