Μέγιστη ασφάλεια για τους καταναλωτές και εορταστικό ωράριο στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας

Μέγιστη ασφάλεια για τους  καταναλωτές και εορταστικό ωράριο στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας

Σε μια δύσκολη συγκυρία η Κεντρική Αγορά Καλαμάτας, με τα καταστήματα και τις Λαϊκές Αγορές της, έχει διασφαλίσει, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα λοιπά μέτρα προστασίας, τη μέγιστη ασφάλεια στους καταναλωτές.

Υπό αυτές τις συνθήκες, λοιπόν, περιμένει τους καταναλωτές να ψωνίσουν ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές.

Να σημειωθεί ότι εν όψει των εορτών η ΚΑΚ λειτουργεί με διευρυμένο ωράριο, προκειμένου να ανταποκριθεί στη ζήτηση του κόσμου χωρίς να υπάρχει συνωστισμός. Ειδικότερα, όλα τα καταστήματα τροφίμων θα ακολουθήσουν τα ωράρια που ισχύουν, ενώ οι Αγορές (Λαϊκή, Δημοτική, Βιολογική) θα λειτουργήσουν την Τετάρτη 23/12, την Πέμπτη 24/12, την Τετάρτη 30/12 και το Σάββατο 2/1/2021.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΚΑΚ, Τάσος Αγγελής, θέλησε να ευχηθεί σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά, με υγεία και υπομονή μέχρι να περάσει η υγειονομική κρίση που αντιμετωπίζει ο πλανήτης, δήλωσε δε αισιόδοξος ότι όλο αυτό θα τελειώσει με το εμβόλιο.

Μέχρι τότε συνέστησε στον κόσμο να τηρεί τις οδηγίες των ειδικών, κάτι που, όπως είπε, είναι σημαντικό. Γι’ αυτό, άλλωστε, και στην ΚΑΚ πορεύονται με βάση τα πρωτόκολλα που οι ειδικοί συνιστούν.