Πρώτη προπόνηση στη Λάρισα ο Νικόλας Παπανικολόπουλος

Πρώτη προπόνηση στη Λάρισα ο Νικόλας Παπανικολόπουλος

Την πρώτη του προπόνηση στους παίκτες της Λάρισας έκανε προχθές ο διάδοχος του Λίνου Γαβριήλ στον πάγκο της ομάδας, Νικόλας  Παπανικολόπουλος. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Θεσσαλική ΚΑΕ, η έλευση του Καλαματιανού κόουτς τονώνει το ηθικό της ομάδας, ενώ στην προπόνηση έλαβε μέρος και ο Μιχάλης Καμπερίδης.

Η σχετική ανακοίνωση ης Κ.Α.Ε. Λάρισας αναφέρει τα εξής:

«Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory μπήκε σε μία κρίσιμη εβδομάδα, καθώς μετά από το άτυχο αποτέλεσμα στο Περιστέρι, ετοιμάζεται για την εντός έδρας «μονομαχία» με το Μεσολόγγι BC που προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό παρά την ήττα.

Οι «κυανόλευκοι» γνωρίζουν την ποιότητα που διαθέτουν σε όλες τις θέσεις, την οποία καλούνται να την αποτυπώσουν και στα παιχνίδια της Basket League, φέρνοντας αποτελέσματα. Η ένατη αγωνιστική είναι η τελευταία για το 2020, όμως αποτελεί ορόσημο για τη συνέχεια.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος που πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ως κόουτς της ομάδας μας, είναι αισιόδοξος και ξέρει όσα πρέπει να γίνουν σωστά μέσα στο παρκέ για να έρθει η επιθυμητή επικράτηση, κόντρα σε ένα σύνολο που μετρά ήδη μία ήττα μέσα στο κλειστό της Νεάπολης, για τον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο νεαρός κόουτς επέστρεψε σε γνωστά λημέρια, αυτή τη φορά από άλλο πόστο, θέλοντας να στηρίξει το εγχείρημα των ανθρώπων που «τρέχουν» τη Λάρισα Bread Factory και πιστεύουν στις δυνατότητες της.

Στα αγωνιστικά, με το πέρας των ημερών μέχρι το ματς της Κυριακής (27/12) δεν μπορούν να αλλάξουν πολλά στη φιλοσοφία του συνόλου, όμως ήδη προστίθενται στοιχεία από τον προπονητή, ενώ το ηθικό τονώνεται στους παίκτες, ενόψει του κρίσιμου αγώνα. Μοναδικός που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης από τους καλαθοσφαιριστές μας, ήταν ο Μιχάλης Καμπερίδης που έλλειψε και από το «Α. Παπανδρέου».