Νέο στρώμα ύψους προδιαγραφών IAAF απέκτησε το Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας

Νέο στρώμα ύψους προδιαγραφών  IAAF απέκτησε το Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας

Σε προμήθεια στρώματος ύψους, διεθνών προδιαγραφών, για το Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας προχώρησε ο Αθλητικός Οργανισμός. Πρόκειται για την υλοποίηση μίας ακόμα δέσμευσης του δημάρχου, με την αντικατάσταση του παλαιού και φθαρμένου στρώματος με νέο υψηλών προδιαγραφών και πιστοποιημένο από την IAAF.

Τόσο ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος όσο και ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Παναγιώτης Βασιλόπουλος εξέφρασαν την ικανοποίησή τους, τονίζοντας ότι η προσπάθεια αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών του Δήμου θα συνεχιστεί με αμείωτο ρυθμό.

Η προμήθεια αφορούσε σε στρώμα ύψους με πάπλωμα anti spike, κάλυμμα κατά των καιρικών συνθηκών και μεταλλική πλατφόρμα (σχάρα), πιστοποιημένο από την IAAF, διαστάσεων 600 Χ 325/300Χ 70cm. Συνολικά αποτελείται από 4 τεμάχια, 3 στοιχεία από ειδικό αφρώδες υλικό και 1 αντί – σπάικ πάπλωμα 6,00 Χ 3,25/3,00 Χ 0,07Μ.

Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος κατά την παρουσία του στο Δημοτικό Στάδιο έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις προσπάθειες τόσο του προέδρου όσο και των εργαζομένων στον Αθλητικό Οργανισμό, προκειμένου, αφενός, να διατηρούν τις αθλητικές υποδομές σε καλό επίπεδο και, αφετέρου, να υλοποιούν σε σύντομο χρόνο έργα και παρεμβάσεις που η Δημοτική Αρχή έχει σχεδιάσει και προγραμματίσει για τις εν λόγω υποδομές.