Αναστόπουλος: Αν δεν παίξουμε να μας το πουν…

Αναστόπουλος: Αν δεν παίξουμε να μας το πουν…

Ο προπονητής της Καλαμάτας, Νίκος Αναστόπουλος, ως παλαίμαχος εμβληματικός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ήταν καλεσμένος (με τηλεσύνδεση) στην τηλεοπτική εκπομπή “Η ώρα των πρωταθλητών” για το pre-game του ντέρμπι των ερυθρολεύκων με τον ΠΑΟΚ και επί της ευκαιρίας αναφέρθηκε στην αναγκαστική αγωνιστική απραξία που βιώνουν οι ομάδες της Football League. Μεταξύ άλλων ο κ. Αναστόπουλος ανέφερε τα παρακάτω:

«Όλη αυτή η διαδικασία είναι ψυχοφθόρα. Έχουν φτάσει οι ποδοσφαιριστές να γίνουν αθλητές του στίβου. Το ποδόσφαιρο έχει μπάλα και μόνο μπάλα δεν παίζουμε. Στις αρχές Φεβρουαρίου θα συμπληρώσουμε έντεκα μήνες χωρίς ποδόσφαιρο. Υπάρχουν άνθρωποι όπως ο πρόεδρος μας, κ. Πρασσάς, που έχουν βάλει χρήματα στο ποδόσφαιρο. Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα πρέπει να ξέρουν εάν η ομάδα τους θα παίξει; Αν δεν παίξει να μας το πουν για να πάρει και αυτός τις αποφάσεις του.

Προς το παρόν συνεχίζουμε με ατομικές προπονήσεις και περιμένουμε να δούμε πότε θα δοθεί η άδεια για να επιστρέψουμε στις ομαδικές. Σε όλα τα μέρη του κόσμου, όλες οι κατηγορίες αγωνίζονται και μάλιστα σε χώρες που τα κρούσματα είναι πολύ υψηλά. Εμείς ακόμα περιμένουμε παρ’ ότι από το ποδόσφαιρο ζει ένας ολόκληρος κόσμος, προπονητές, ποδοσφαιριστές, γυμναστές».

Επίσης, σε ερωτήσεις για την μετεγγραφή του Παπασταθόπουλου στον Ολυμπιακό, ο κ. Αναστόπουλος σχολίασε:

«Δεν είναι τυχαίο, όποιος Έλληνας ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στο εξωτερικό και θέλει να γυρίσει, επιλέγει να πάει στον Ολυμπιακό, γιατί ο Ολυμπιακός του προσφέρει μια ασφάλεια, μια προοπτική, με τις εγκαταστάσεις και το οικονομικό κομμάτι.

Είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος ποδοσφαιριστής, με πάρα πολύ μεγάλη εμπειρία, έχει παίξει στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και πιστεύω η προσθήκη του είναι πάρα πολύ καλή και πάρα πολύ σωστή».