Απόλυτα ικανοποιημένος από ετοιμότητα Κέντρου Υγείας Καλαμάτας για τον εμβολιασμό ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ

Απόλυτα ικανοποιημένος από ετοιμότητα Κέντρου Υγείας Καλαμάτας για τον εμβολιασμό ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ

Τη μεγάλη ικανοποίησή του που όλα είναι απολύτως τακτοποιημένα και έχει γίνει η καλύτερη δυνατή προσπάθεια, εξέφρασε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης, αμέσως μετά την επίσκεψή του στο Κέντρο Υγείας Καλαμάτας, όπου είχε συνάντηση με το διευθυντή Παναγιώτη Κατσαφάδο. 

Είδε από κοντά όλους τους χώρους που έχουν ετοιμασθεί, προκειμένου το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας να μπει στη «μάχη» των εμβολιασμών του πληθυσμού με δύο εμβολιαστικά κέντρα. Ο κ. Καρβέλης πρόσθεσε ότι αυτό που απομένει είναι ο κόσμος να ανταποκριθεί και να εγγραφεί στην «πλατφόρμα» (emvolio.gov.gr) του εμβολιασμού, που θα ανοίξει τη Δευτέρα 11/1 για τους πολίτες άνω των 85 ετών, έτσι ώστε να κλείσουν το ραντεβού τους. 

Το διοικητή της 6ης ΥΠΕ στην επίσκεψή του στο Κ.Υ. Καλαμάτας συνόδευαν οι βουλευτές του νομού, Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς.   

Από την πλευρά του, ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας, Παναγιώτης Κατσαφάδος, εξέφρασε τη χαρά του για την επίσκεψη του διοικητή της 6ης ΥΠΕ στο Κέντρο Υγείας, καθώς και των βουλευτών του νομού, ενώ τους ξενάγησε στους χώρους που έχουν προετοιμαστεί έτσι ώστε το Κέντρο Υγείας να συνεισφέρει με όλες του τις δυνατότητες στον εμβολιασμό του πληθυσμού. 

Σημείωσε, δε, ότι στο Κ.Υ. θα λειτουργούν δύο εμβολιαστικά κέντρα 6 ημέρες την εβδομάδα, ενώ είναι πανέτοιμοι να διαμορφώσουν το σχεδιασμό τους, εφόσον αυτό απαιτηθεί από τις ανάγκες του εμβολιαστικού προγράμματος, κάτι που θα φανεί μετά την έναρξη των εμβολιασμών. 

Κλείνοντας, ο κ. Κατσαφάδος επισήμανε τη συμβολή της 6ης ΥΠΕ στη λύση κάθε προβλήματος που ανακύπτει.