Διαδικτυακή εκδήλωση για την εφαρμογή «Ψηφιακή Βιτρίνα»

Διαδικτυακή εκδήλωση για την  εφαρμογή «Ψηφιακή Βιτρίνα»

Η πρώτη διαδικτυακή εκδήλωση για το 2021 από το Σύλλογο Νεανικής Επιχειρηματικότητας – Παράρτημα Καλαμάτας θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, 30 Ιανουαρίου, στις 6.30 το απόγευμα, «για να ανακαλύψουμε», όπως σημειώνεται, «τις δυνατότητες του ψηφιακού κόσμου του λιανικού εμπορίου ένδυσης και υπόδησης, μέσα από την εφαρμογή “Ψηφιακή Βιτρίνα” του Καλαματιανού ηλεκτρολόγου μηχανικού Κυριάκου Μαρίνη”.

Στη συζήτηση, την οποία θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Μπαμπαρούτσης, θα αναλυθούν οι δυνατότητες της εφαρμογής στην αγορά και η μετάβαση στην επόμενη μέρα. Συγκεκριμένα:

•πώς λειτουργεί ένα σύστημα επαύξησης βιτρινών καταστημάτων

•πώς ο πελάτης μπορεί να δει με τη βοήθεια της συσκευής του τη βιτρίνα του καταστήματος που επιλέγει με επιπρόσθετη πληροφορία και δυνατότητες

•πώς ο καταστηματάρχης μπορεί να ενσωματώσει προϊόντα στο εν λόγω σύστημα κι αυτά να εμφανίζονται στη βιτρίνα του εικονικά.

Η δράση θα προβληθεί ζωντανά μέσα από τις σελίδες των διοργανωτών στο facebook, αποτελεί πρωτοβουλία του Παραρτήματος Καλαμάτας του Συλλόγου Νεανικής Επιχειρηματικότητας Ελλάδος και υποστηρίζεται από τη «Φάος» Κοιν.Σ.Επ.

https://fb.me/e/22DuDti0b.

Λίγα λόγια
Ο Κυριάκος Μαρίνης κατάγεται και διαμένει στην Καλαμάτα. Είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός με εξειδίκευση στα συστήματα πληροφορικής και την ακουστική.

Οι σπουδές του περιλαμβάνουν το πτυχίο του ηλεκτρολόγου μηχανικού και την μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Τέχνες και Τεχνολογίες του Ήχου και των αλληλεπιδραστικών συστημάτων.

Είναι ιδρυτής νεοφυούς επιχείρησης – startup με προσανατολισμό στα έξυπνα διασυνδεδεμένα συστήματα, στα συστήματα εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας καθώς και στην ανάπτυξη λογισμικού για έξυπνες συσκευές και ιστοσελίδες.