Νοσοκομείο Καλαμάτας: Με 40 ραντεβού ξεκινά σήμερα ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού άνω των 85 ετών

Νοσοκομείο Καλαμάτας: Με 40 ραντεβού ξεκινά σήμερα ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού άνω των 85 ετών

Κανένα νέο κρούσμα χθες, αλλά έφτασαν τους 3 οι διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ

Κανένα νέο κρούσμα κορωνοϊού δεν επιβεβαιώθηκε κατά τη χθεσινή επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΔΥ στο Νομό Μεσσηνίας. Ωστόσο, χθες στο Γενικό Νοσοκομείο της Καλαμάτας χρειάστηκε να διασωληνωθεί ακόμα ένας ασθενής και πλέον στη ΜΕΘ «Covid19» νοσηλεύονται τρεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ηλικιωμένο που βρισκόταν τις προηγούμενες μέρες στην κλινική «Covid19». Εκεί για νοσηλεία παραμένουν ακόμα 9 ασθενείς.

Την ίδια στιγμή στο Νοσοκομείο Καλαμάτας είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσουν νωρίς σήμερα το πρωί οι εμβολιασμοί του πληθυσμού άνω των 85. Στο ένα εμβολιαστικό κέντρο που θα λειτουργήσει σήμερα από τις 8.15 το πρωί έως τις 7.30 το απόγευμα έχουν προγραμματιστεί 40 συνολικά εμβολιασμοί.

Υπενθυμίζουμε πως όσοι έχουν ραντεβού για εμβολιασμό στη Νοσηλευτική Μονάδα Καλαμάτας θα πρέπει να προσέρχονται αυστηρά στην προκαθορισμένη ώρα για την αποφυγή συνωστισμού. Η προσέλευση θα γίνεται από την κεντρική πύλη, όπου και θα υπάρχει καθορισμένος χώρος πάρκινγκ για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους. Στη συνέχεια θα κατευθύνονται στο χώρο των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων, όπου θα λειτουργεί το εμβολιαστικό κέντρο.

Οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το εμβολιασμό στο Νοσοκομείο Καλαμάτας θα δίνεται καθημερινά (εκτός Σ/Κ) από τις 9.00 έως τις 17.00 στο τηλ. 27213 63000.

Του Κώστα Γαζούλη