Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της Καλαμάτας

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της Καλαμάτας

Ειδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται:

1. Στην Καλαμάτα στη συμβολή των οδών Αθηνών και Μανιακίου, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στις 27.2.2021 ημέρα ΣΑΒΒΑΤΟ και από ώρα 08:00 έως 10:00.

2. Στη περιοχή Βέργας Καλαμάτας στο ύψος του Ξενοδοχείου «ΠΕΤΡΑ ΘΕΑ», ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στις 27.2.2021 ημέρα ΣΑΒΒΑΤΟ και από ώρα 10:00 έως 15:00.

3. Στην περιοχή Καλαμάτας από τη συμβολή των οδών Σταδίου και Αναγνωσταρά μέχρι και τη συμβολή των οδών Καίσαρη με Αναγνωσταρά στο σημείο που γίνονται τα έργα ανάπλασης του δικτύου, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα πραγματοποιηθούν ολιγόωρες διακοπές ρεύματος στις 27.2.2021 ημέρα ΣΑΒΒΑΤΟ και 28.2.2021 ημέρα Κυριακή από ώρα 08:00 έως 15:00.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.

Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε, θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΕΥΜΑ.

Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ