Επτά συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

Επτά συλλήψεις σε αστυνομική  επιχείρηση στη Μεσσηνία

Σε 17 συλλήψεις προχώρησαν στη Μεσσηνία οι αστυνομικές υπηρεσίες στο πλαίσιο αστυνομικών επιχειρήσεων που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες μέρες σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων έγιναν έλεγχοι σε 892 άτομα, εκ των οποίων 668 ήταν Έλληνες και 224 ή αλλοδαποί, καθώς και σε 630 οχήματα. 

Επιπλέον, προσήχθησαν 76 άτομα, από τα οποία 45 ήταν ημεδαποί και 31 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 48 άτομα. Επίσης, βεβαιώθηκαν συνολικά 148 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Αναλυτικά στη Μεσσηνία συνελήφθησαν:

-Δύο άτομα για ναρκωτικά και συγκεκριμένα: Ένας 37χρονος στην Καλαμάτα, γιατί σε έλεγχο που του έκαναν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών βρέθηκε στην κατοχή του ποσότητα χασίς 4,2 γραμμαρίων σε δύο συσκευασίες. Επίσης, στην περιοχή της Μεσσήνης από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ συνελήφθη ένας 38χρονος Γεωργιανός, διότι κατείχε 0,6 γραμμάρια ηρωίνης. 

-Ένα άτομο, για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού

-Έξι Έλληνες και ένας αλλοδαπός για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας  

-Επτά αλλοδαποί σε διάφορες περιοχές της Μεσσηνίας, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους, κατά τόπο, εισαγγελείς.