Μεσσηνία: Καμπάνα σε καφε–παντοπωλείο για 8 καθήμενους

Μεσσηνία: Καμπάνα σε καφε–παντοπωλείο για 8 καθήμενους

Σε άλλο ένα κατάστημα της Μεσσηνίας επιβλήθηκαν πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων αποτροπής εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, την Κυριακή σε περιοχή του Δήμου Μεσσήνης αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι καφε–παντοπωλείο λειτουργούσε έχοντας 8 καθήμενους. Οι αστυνομικοί βεβαίωσαν πρόστιμο 3.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη και αναστολή λειτουργίας για 15 μέρες, αλλά και 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων μετακίνησης σε κάθε έναν από τους 8 παρευρισκόμενους.

Σε ό,τι αφορά την επιβολή των υπολοίπων προστίμων, σε 178 ελέγχους την Παρασκευή στη Μεσσηνία δεν επιβλήθηκε κανένα πρόστιμο για μη χρήση μάσκας, ενώ βεβαιώθηκαν 7 παραβάσεις που αφορούσαν μετακινήσεις. Σε επίπεδο Περιφέρειας Πελοποννήσου την ίδια ημέρα και 934 ελέγχους, επιβλήθηκαν συνολικά 5 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 52 για περιορισμό κίνησης.

Το Σάββατο σε 196 ελέγχους επιβλήθηκαν στη Μεσσηνία 5 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και βεβαιώθηκαν 6 παραβάσεις που αφορούν στις μετακινήσεις. Σε επίπεδο Περιφέρειας Πελοποννήσου και 1.039 ελέγχους, επιβλήθηκαν συνολικά 11 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 74 για περιορισμό κίνησης.

Αντίστοιχα, την Κυριακή σε 157 ελέγχους επιβλήθηκαν στη Μεσσηνία 3 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 12 για παραβιάσεις που αφορούν στις μετακινήσεις. Σε επίπεδο Περιφέρειας Πελοποννήσου και 743 ελέγχους, επιβλήθηκαν 5 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 39 για περιορισμό κίνησης.

Β.Β.