Το “Kalamata@Smartcity Innovation Talks” αύριο Σάββατο

Το “Kalamata@Smartcity  Innovation Talks” αύριο Σάββατο

Η εκδήλωση “Kalamata@Smartcity Innovation Talks”, η οποία αποτελεί τη συνέχεια του επιτυχημένου City Innovation Talks, θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, στις 11.00 το πρωί, για την ανάπτυξη δημιουργικής συζήτησης για την αξιοποίηση ψηφιακών εργαλείων και καινοτομιών που έχουν ως στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη της Καλαμάτας, την τοπική ανάπτυξη, την προστασία του περιβάλλοντος, τη συμμετοχικότητα και τη βιωσιμότητα.

Κατά τη διάρκειά της θα αναδειχθούν, μέσα από σύντομες παρουσιάσεις και τοποθετήσεις, βασικά θέματα, προκειμένου μια έξυπνη πόλη να μπορεί να αξιοποιήσει την τεχνολογική καινοτομία και τις νέες τάσεις για την υλοποίηση δράσεων με τοπικά και εθνικά οφέλη.

Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι ενδιαφέρονται για την ψηφιακή καινοτομία, τις έξυπνες πόλεις και τις νέες σχετικές τεχνολογικές τάσεις, ενώ θα πραγματοποιηθεί υβριδικά μέσα από το συνεργατικό χώρο “House by Phaos” στην Καλαμάτα και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου.

Να σημειωθεί πως το Kalamata@Smartcity Innovation Τalks διοργανώνεται από την «Φάος» ΚοινΣΕπ και υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Δήμο Καλαμάτας και την Crowdpolicy.

Εγγραφές και συμμετοχή στο https://hello.crowdapps.net/citytalk-kalamata/.