Ξεκίνησε η κατασκευή του έργου αποχέτευσης στην Κοινότητα Κορυφασίου

Ξεκίνησε η κατασκευή του έργου αποχέτευσης στην Κοινότητα Κορυφασίου

Το έργο αποχέτευσης της Κοινότητας Κορυφασίου επισκέφθηκε ο δήμαρχος Πύλου–Νέστορος, Παναγιώτης Καρβέλας, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Δημήτριο Γαϊτάνη, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΠΝ Θεόδωρο Χαραμαρά, τον πρόεδρο της Κοινότητας Κορυφασίου Σπυρίδωνα Σύρνο και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Από κοινού ο δήμαρχος με τους συνεργάτες του παρακολούθησαν την έναρξη των εργασιών ενός σημαντικότατου έργου, που δίνει λύση σε ένα μείζον πρόβλημα της εν λόγω Κοινότητας.

Εκφράζοντας δε ο κ. Καρβέλας την ικανοποίησή του δήλωσε: «Οι κάτοικοι του Κορυφασίου διαπιστώνουν ότι χρόνια αιτήματά τους επιλύονται, νιώθοντας αισθήματα ικανοποίησης. Το γεγονός αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με πάθος και αποτελεσματικότητα το έργο μας, για την επίλυση σοβαρών προβλημάτων. Η Δημοτική Αρχή, εργαζόμενη μεθοδικά, μετά την πρόσφατη αποκατάσταση (πριν μερικούς μήνες) του ζωτικής σημασίας προβλήματος υδροδότησης του Κορυφασίου, δίνει τώρα λύση και στο ζήτημα της αποχέτευσης στην περιοχή. Με τον τρόπο αυτό και σύμμαχο την αδιάψευστη πραγματικότητα, απαντάμε σε όλους εκείνους που προσπαθούν, με ανυπόστατα ψεύδη και ανακρίβειες να σπιλώσουν το έργο μας. Καθημερινά αποδεικνύουμε τον αταλάντευτο στόχο μας, ο οποίος δεν είναι άλλος από την ικανοποίηση των αιτημάτων των δημοτών. Η πραγματικότητα δεν αμφισβητείται από κανέναν και απαντά σε όλους εκείνους τους κακόβουλους, που προσπαθούν με ύβρεις και ψέματα να την αλλοιώσουν. Κοιτάζοντας στο μέλλον και εφαρμόζοντας το πρόγραμμα και το όραμά μας, θεμελιώνουμε ένα Δήμο αναπτυσσόμενο και ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις των καιρών».