Δήμος Τριφυλίας: Χωρίς απορριμματοφόρο 4 Δημοτικές Ενότητες

Δήμος Τριφυλίας: Χωρίς απορριμματοφόρο 4 Δημοτικές Ενότητες

Χωρίς απορριμματοφόρο για αποκομιδή των απορριμμάτων έχουν μείνει 4 Δημοτικές Ενότητες στην Τριφυλία για περισσότερο από δύο εβδομάδες, με συνέπεια τη συσσώρευση σκουπιδιών. Συγκεκριμένα, χωρίς απορριμματοφόρο έμειναν οι Δ.Ε. Κυπαρισσίας, Αυλώνος, Αετού και Τριπύλης. Την προ- προηγούμενη εβδομάδα επί μέρες δεν έγινε καθόλου αποκομιδή απορριμμάτων και στη συνέχεια έγινε απογευματινές και βραδινές ώρες με απορριμματοφόρο από Γαργαλιάνους, αλλά και Φιλιατρά.

Από την προηγούμενη εβδομάδα μετά το μεσημέρι και αφού έχει κάνει αποκομιδή στα Φιλιατρά, το απορριμματοφόρο από Φιλιατρά κάνει αποκομιδή και στην πόλη της Κυπαρισσίας και τις περιοχές της Δ.Ε., καθώς και στις υπόλοιπες τρεις Δ.Ε., όταν αυτό είναι εφικτό.

Κάτοικοι των τεσσάρων Δημοτικών Ενοτήτων αρχίζουν να βλέπουν μπροστά στα μάτια τους τον εφιάλτη των σκουπιδιών, με την αποκομιδή να είναι εκ των πραγμάτων προβληματική, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των υπαλλήλων καθαριότητας.

Δεν είναι ποτέ δυνατόν το απορριμματοφόρο από τα Φιλιατρά να μπορέσει να κάνει αποκομιδή στη Δ.Ε. Φιλιατρών και παράλληλα στις 4 Δ.Ε. που έχουν μείνει χωρίς απορριμματοφόρο. Δεν μπορεί ένα μόνο απορριμματοφόρο να καλύψει την τεράστια έκταση 5 συνολικά Δημοτικών Ενοτήτων.

Πόσα  απορριμματοφόρα του Δήμου είναι σε συνεργεία και πότε θα ξαναβγούν σε κυκλοφορία για να επανέλθει ομαλότητα στην αποκομιδή; Είναι πολύ σοβαρές οι βλάβες που έχουν υποστεί ή μήπως είναι και απλήρωτα επί μήνες συνεργεία;