Επαναλειτουργία των δημοτικών λαχανόκηπων ζητά ο Γ. Τσώλης

Επαναλειτουργία των δημοτικών λαχανόκηπων ζητά ο Γ. Τσώλης

Την επαναλειτουργία των δημοτικών λαχανόκηπων να ζητήσει με απόφαση Συμβουλίου η Κοινότητα Καλαμάτας πρότεινε ο σύμβουλός της, Ηλίας Γ. Τσώλης, στην τρίτη συνεδρίαση του συμβουλίου της Κοινότητας Καλαμάτας που διεξάχθηκε δια περιφοράς την Τετάρτη.

Όπως σημειώνεται σε σχετική του παρέμβαση: «Η πρόταση του κ. Τσώλη Ηλία απορρίφθηκε από τον πρόεδρο κύριο Λύρα, ο οποίος στάθηκε στο δικαίωμα που του δίνει ο νόμος να αξιολογεί αυτός τις προτάσεις οι οποίες δε συνυπογράφονται από το 1/3 των συμβούλων και έθεσε την πρόταση του κυρίου Τσώλη εκτός ημερήσιας διάταξης, διαφωνώντας επί της ουσίας με την επαναλειτουργία των δημοτικών λαχανόκηπων .

Στην τοποθέτησή του ο κ. Γαϊτάνης, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, συμφωνώντας επί της ουσίας με την πρόταση του κυρίου Τσώλη και την επαναλειτουργία των δημοτικών λαχανόκηπων, ζήτησε το θέμα να μπει στα τακτικά και να συζητηθεί στο επόμενο Συμβούλιο της Κοινότητας Καλαμάτας.

Έτσι η πρόταση για την επαναλειτουργία των δημοτικών λαχανόκηπων θα συζητηθεί στο επόμενο συμβούλιο της Κοινότητας Καλαμάτας».