Μενέλαος Γερονικολός: «Εξαιτίας των “αρίστων” της κυβέρνησης οι μαθητές θα μείνουν χωρίς τα σχολικά γεύματα»

Μενέλαος Γερονικολός: «Εξαιτίας των “αρίστων” της κυβέρνησης οι  μαθητές θα μείνουν χωρίς τα σχολικά γεύματα»

Σε δήλωση για την παύση χορήγησης σχολικών γευμάτων σε μαθητές της Μεσσηνίας προέβη το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Μενέλαος Γερονικολός.

Όπως αναφέρει: «Το επιτελικό κράτος της Νέας Δημοκρατίας για μια ακόμα φορά έκανε το θαύμα του και εξαιτίας των “αρίστων” της κυβέρνησης χιλιάδες μαθητές στη χώρα μας και στη Μεσσηνία θα μείνουν χωρίς τα σχολικά γεύματα.

Σε μια εποχή που η μέση οικογένεια πλήττεται βάναυσα από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο. Αυτό της προχειρότητας και του ερασιτεχνισμού.

Τους καλούμε να σοβαρευτούν και να επιλύσουν άμεσα το ζήτημα, προκειμένου κανένας μαθητής να μη μείνει χωρίς σχολικό γεύμα, ούτε μια μέρα.

Καλούμε την κυβέρνηση και τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να κατανοήσουν ότι η χώρα δεν μπορεί να βρίσκεται στον αυτόματο πιλότο.

Καλούμε τους βουλευτές Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας να κάνουν μια ακόμα… βόλτα στα υπουργεία, όπως καλά ξέρουν να κάνουν, μήπως και μάθουν γιατί οι μαθητές του νομού αναγκάζονται να μείνουν με άδεια χέρια».