Kαλαμάτα: Συνελήφθη 43χρονος που άνοιγε αυτοκίνητα και φορτηγά

Kαλαμάτα: Συνελήφθη 43χρονος που  άνοιγε αυτοκίνητα και φορτηγά

Στόχο αυτοκίνητα και επαγγελματικά οχήματα είχε βάλει ένας 43χρονος, ο οποίος συνελήφθη το τριήμερο στην Καλαμάτα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Το πρωί του Σαββάτου, εκμεταλλευόμενος την ενασχόληση των υπαλλήλων, ο 43χρονος μπήκε σε ανασφάλιστο φορτηγό και άρπαξε ένα τσαντάκι που περιείχε 3.240 ευρώ. Από στοιχεία που συγκεντρώθηκαν για την ταυτότητα του δράστη οι αστυνομικοί την επόμενη ημέρα τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν. Στην κατοχή του βρέθηκαν 2 γραμμάρια ηρωίνης και ένα τσιγαριλίκι.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, κατά το χρονικό διάστημα από 27 Φεβρουαρίου έως το Σάββατο στην Καλαμάτα ο 43χρονος είχε διαπράξει άλλη μια κλοπή σε όχημα και προσπάθησε να αφαιρέσει πράγματα από ακόμη τρία.

Ειδικότερα, το Σάββατο το πρωί προσπάθησε να μπει σε άλλο φορτηγό αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο, αλλά έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή. Στις 27 Φεβρουαρίου αποπειράθηκε να μπει σε αυτοκίνητο, αλλά και πάλι έγινε αντιληπτός και έφυγε. Το απόγευμα εκείνης της μέρας, σε πιλοτή πολυκατοικίας στην Καλαμάτα, μπήκε σε ανασφάλιστο αυτοκίνητο, αλλά δεν αφαίρεσε κάτι.

Τέλος, από τις 27 έως τις 28 Φεβρουαρίου παραβίασε πόρτα σε φορτηγάκι που ήταν σταθμευμένο στην Καλαμάτα και αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο.

Β.Β.