Προφυλακίσθηκε ο 38χρονος για τη μεταφορά ηρωίνης και κοκαΐνης

Προφυλακίσθηκε ο 38χρονος για τη μεταφορά ηρωίνης και κοκαΐνης

Προφυλακίσθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, μετά την απολογία του την Κυριακή, ο 38χρονος ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες, σε έλεγχο που του έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας στα διόδια του Μάναρη στον αυτοκινητόδρομο, βρέθηκε να μεταφέρει με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένα κιλό ηρωίνης σε δύο συσκευασίες και  σχεδόν 70 γραμμάρια κοκαΐνης.

Τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα στα φίλτρα του αεραγωγού στην καμπίνα του αυτοκινήτου και παρέπεμπε σε υπόθεση που απασχόλησε τους αστυνομικούς της Δίωξης στις αρχές Φεβρουαρίου.

Τότε, πάλι είχαν συλληφθεί 3 νεαροί Ρομά, με δύο αδέλφια να έχουν συγγένεια με τον 38χρονο, οι οποίοι μετέφεραν με αυτοκίνητο επίσης μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών και συγκεκριμένα 1.840 γραμμάρια ηρωίνης και 44 γραμμάρια κοκαΐνης. Μάλιστα τότε μαζί με τα αδέλφια είχε συλληφθεί και η σύντροφος του ενός, στο όνομα της οποίας είχε αγορασθεί το αυτοκίνητο που οδηγούσε τώρα ο 38χρονος. Από την υπόθεση εκείνη είχε προφυλακισθεί το ένα από τα αδέλφια.
Β.Β.