Τριφυλία: Έκκληση για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς της Θεσσαλίας

Τριφυλία: Έκκληση για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς της Θεσσαλίας

Βοήθεια στους σεισμοπαθείς των Δήμων Ελασσόνας, Τυρνάβου και Φαρκαδόνας θα προσφέρει ο Δήμος Τριφυλίας, ο οποίος απευθύνει έκκληση για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης.

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσαν χθες από κοινού το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Τριφυλίας και ο Τομέας Αλληλεγγύης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου με θεματικό τίτλο «Βοήθεια στους σεισμοπαθείς των Δήμων Ελασσόνος, Τυρνάβου, Φαρκαδόνας», αναγράφεται:
«Κάνουμε έκκληση για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες συνανθρώπους μας από τον καταστροφικό σεισμό στις 3 Μαρτίου 2021.

Συγκεντρώνουμε είδη που έχουν ανάγκη: 1. Κουβέρτες, σεντόνια, μαξιλάρια, παπλώματα και κλινοσκεπάσματα. 2. Απολυμαντικά, καθαριστικά και είδη προσωπικής υγιεινής. 3. Ατομικές συσκευασίες με μέλι, μαρμελάδα, βούτυρο, κρουασάν, μικρούς χυμούς, κριτσίνια, τσουρεκάκια. 4. Εμφιαλωμένο νερό. 5. Βρεφικές τροφές. 6. Μακαρόνια, ρύζι, γάλα. 7. Χαρτικά (χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες, χαρτί κουζίνας).

Η αποστολή αγάπης και φροντίδας στους συνανθρώπους μας θα πρέπει να αποσταλεί  γρήγορα. Βοηθήστε μας!
Είναι η ευκαιρία και επιβάλλεται όλοι μαζί να αναδείξουμε τις πανανθρώπινες αξίες της αγάπης, του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης, της κοινωνικής ευθύνης και της προσφοράς.

Συγκέντρωση στα κατά τόπους Δημοτικά Καταστήματα από ώρα 8:00 έως 14:00 έως την Τρίτη, 16η Μαρτίου 2021.
Πληροφορίες στο τηλ. 2761360023 και 2761360040».