Τριπλάσιοι έλεγχοι το Σαββατοκύριακο στη Μεσσηνία – Επιβλήθηκαν 60 πρόστιμα των 300 ευρώ!

Τριπλάσιοι έλεγχοι  το Σαββατοκύριακο στη Μεσσηνία – Επιβλήθηκαν 60 πρόστιμα των 300 ευρώ!

Τριπλάσιοι ήταν αυτό το Σαββατοκύριακο στη Μεσσηνία οι έλεγχοι από την Αστυνομία για την τήρηση των απαγορεύσεων που αφορούν στην πρόληψη διασποράς του κορωνοϊού.

Εντατικούς ελέγχους πραγματοποιούσαν ταυτόχρονα και στελέχη του Λιμενικού και της Δημοτικής Αστυνομίας.

Συνολικά στη Μεσσηνία, τόσο για τη μη χρήση μάσκας όσο και για τις απαγορεύσεις που αφορούν στις μετακινήσεις, επιβλήθηκαν από την Αστυνομία 60 πρόστιμα των 300 ευρώ.

Έλεγχοι και πρόστιμα

Ιδιαίτερα την Κυριακή, η παρουσία της Αστυνομίας ήταν έντονη στην πόλη της Καλαμάτας, με έμφαση στην πλατεία Καλαμάτας, όπου είχε προσέλθει αρκετός κόσμος για να υποβληθεί στα rapid test που είχαν προγραμματισθεί.

Σε ό,τι αφορά την επιβολή των προστίμων, σε 325 ελέγχους την Παρασκευή στη Μεσσηνία επιβλήθηκαν 4 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας, ενώ βεβαιώθηκαν  και 13 παραβάσεις που αφορούσαν μετακινήσεις. Σε επίπεδο Περιφέρειας Πελοποννήσου την ίδια ημέρα και σε 2.142 ελέγχους επιβλήθηκαν 26 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 104 για περιορισμό κίνησης.

Το Σάββατο, σε 310 ελέγχους, επιβλήθηκαν στη Μεσσηνία 4 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και βεβαιώθηκαν 18 παραβάσεις που αφορούν στις μετακινήσεις. Αντίστοιχα, σε επίπεδο Περιφέρειας Πελοποννήσου και σε 2.430 ελέγχους, επιβλήθηκαν 24 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 121 για περιορισμό κίνησης.

Την Κυριακή, σε 315 ελέγχους, επιβλήθηκαν στη Μεσσηνία 4 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 17 για παραβιάσεις που αφορούν στις μετακινήσεις. Σε επίπεδο Περιφέρειας Πελοποννήσου και 2.715 ελέγχους, επιβλήθηκαν 18 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 94 για περιορισμό κίνησης.

Της Βίκυς Βετουλάκη