Μεσσηνία: Βεβαιώθηκαν πρόστιμα για μη χρήση μάσκας

Μεσσηνία: Βεβαιώθηκαν πρόστιμα  για μη χρήση μάσκας

Μόνο παραβάσεις για μη χρήση μάσκας βεβαιώθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο στη Μεσσηνία, σε ελέγχους που πραγματοποίησαν αστυνομικοί.

Ειδικότερα, σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου την Παρασκευή βεβαιώθηκαν πέντε παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από εργαζομένους και πελάτες καταστημάτων και μία παράβαση σε κατάστημα για μη ανάρτηση πινακίδας μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων.

Το Σάββατο σε όλη την Περιφέρεια επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ σε καφέ – μπαρ, με επιβολή 30ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση πελατών χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά, ενώ βεβαιώθηκαν από δύο παραβάσεις σε ισάριθμους πελάτες. Επίσης, βεβαιώθηκαν 8 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από εργαζομένους και πελάτες καταστημάτων. Δύο πρόστιμα για μη χρήση μάσκας βεβαιώθηκαν το Σάββατο στη Μεσσηνία.

Την Κυριακή βεβαιώθηκαν σε όλη την Περιφέρεια τέσσερις παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από εργαζομένους και πελάτη καταστημάτων. Τρία τέτοια πρόστιμα βεβαιώθηκαν στη Μεσσηνία.
Β.Β.