Υπόθεση κοκαΐνης: Προφυλακίστηκε ο φωτογράφος, διαφωνία για τον σχεδιαστή μόδας

Υπόθεση κοκαΐνης: Προφυλακίστηκε ο φωτογράφος, διαφωνία για τον σχεδιαστή μόδας

Στη σύλληψη γνωστού σχεδιαστή μόδας, ενός φωτογράφου και ενός πιλότου, για διακίνηση κοκαΐνης προχώρησε η Δίωξη Ναρκωτικών Καλαμάτας, στα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Όπως μάλιστα αναφέρουν πηγές, η πελατεία του κυκλώματος κοκαΐνης που εξαρθρώθηκε, περιλαμβάνει πολύ γνωστά ονόματα της εγχώριας showbiz.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές της ΕΡΤ, οι τρεις κατηγορούμενοι διακινούσαν κοκαΐνη σε καλλιτέχνες, τραγουδιστές, δημοσιογράφους και σεφ.

Στο σπίτι μάλιστα του γνωστού σχεδιαστή βρέθηκαν 102,4 γραμμάρια κοκαΐνης, 1,5 γραμμάριο χασίς, δύο ζυγαριές ακριβείας, 2.715 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

Στο σπίτι του φωτογράφου στο Μαρούσι εντοπίστηκαν 663 γραμμάρια κοκαΐνης, μία ζυγαριά ακριβείας, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και 5.855 ευρώ. Στο σπίτι του πιλότου βρέθηκαν 29 γραμμάρια κοκαΐνης, μία ζυγαριά ακριβείας, τρία πιστόλια το ένα κλεμμένο ήταν από αστυνομικό και δύο κινητά τηλέφωνα. 

Ο φωτογράφος προφυλακίστηκε, ο πιλότος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, για τον σχεδιαστή μόδας υπήρξε διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα, ενώ για την προφυλάκισή του ή όχι θα αποφασίσει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών.