Απίστευτη τραγωδία στην Κυπαρισσία για ασήμαντη αφορμή

Απίστευτη τραγωδία στην Κυπαρισσία για ασήμαντη αφορμή

72χρονος εκτέλεσε εν ψυχρώ 39χρονο μέσα στο κατάστημά του

Ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες λίγο μετά τις 11.30 το πρωί στην Κυπαρισσία, όταν 72χρονος επέστρεψε σε κατάστημα έπειτα από διαπληκτισμό που είχε, πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής και σκότωσε τον 39χρονο ιδιοκτήτη, πατέρα ενός παιδιού 2 ετών.

Το απίστευτο συμβάν, το οποίο έχει συγκλονίσει και βυθίσει στο πένθος την τοπική κοινωνία, σημειώθηκε στο κατάστημα του αδικοχαμένου άνδρα με προϊόντα τεχνολογίας και τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες «Γερμανός», που βρίσκεται στον κεντρικότερο δρόμο της Κυπαρισσίας, την οδό Ελ. Βενιζέλου.

Για το λογαριασμό του ίντερνετ
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 72χρονος δράστης, με οικία στην Κυπαρισσία, αλλά διαμένοντας παλαιότερα επί χρόνια στην Καλαμάτα, πήγε νωρίτερα χθες το πρωί στο κατάστημα για κάποιον λογαριασμό του, ο οποίος φέρεται να ήταν υψηλός εξαιτίας χρήσης ίντερνετ. Εκεί ο ιδιοκτήτης του καταστήματος του εξήγησε ότι πρέπει να απευθυνθεί στην εταιρεία.

Ο 72χρονος εκνευρισμένος και ύστερα από λογομαχία που είχε με τον 39χρονο, έφυγε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν συγκεντρωθεί μέχρι χθες το απόγευμα, πήγε στο σπίτι του και πήρε ένα μικρό περίστροφο. Επέστρεψε στην οδό Ελ. Βενιζέλου, μπήκε στο κατάστημα, όπου, εκτός από εργαζόμενοι, ήταν και πελάτες, κι αφού πέρασε πίσω από το σταντ του ταμείου όπου βρισκόταν ο ιδιοκτήτης, τον πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής στην κοιλιακή χώρα.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με μαρτυρίες, βγήκε, ξαναμπήκε και ακολούθως έφυγε.

Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά από το Α.Τ. Τριφυλίας και ασθενοφόρο με το οποίο έγινε διακομιδή του 39χρονου στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ωστόσο από τον πυροβολισμό είχαν βληθεί ζωτικά όργανα στην κοιλιακή χώρα, με συνέπεια, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβλήθηκαν, να καταλήξει. Ο δράστης λίγο μετά το συμβάν παραδόθηκε στο Α.Τ., το οποίο και ερευνά τα ακριβή αίτια της τραγικής υπόθεσης.

Ανακοίνωση από τη «Γερμανός»
Ανακοίνωση για το τραγικό συμβάν εξέδωσε χθες το απόγευμα η εταιρεία «Γερμανός» στην οποία αναγράφεται: «Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ επιβεβαιώνει ότι σήμερα (σ.σ. χθες), γύρω στις 12.00, ένοπλος άνδρας μπήκε στο κατάστημα της Κυπαρισσίας, εν ώρα λειτουργίας, και πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του. Ο συνεργάτης μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε. Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στο κατάστημα, αν και υπέστησαν σοκ, είναι καλά στην υγεία τους. Τα αίτια του τραγικού αυτού περιστατικού διερευνώνται από τις Αρχές. Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του συνανθρώπου και συνεργάτη μας, και είμαστε δίπλα στην οικογένεια και τους συναδέλφους του για ό,τι χρειαστούν».

Στην Κυπαρισσία η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη. Κάτοικοι της περιοχής, γνωστοί και φίλοι του 39χρονου αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν και να πιστέψουν το τραγικό συμβάν. Όλοι, δε, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον αδικοχαμένο πατέρα ενός παιδιού 2 ετών.