Δεκατρείς συλλήψεις στη Μεσσηνία για διάφορα αδικήματα- Από υδρορροή σκαρφάλωσε στον πρώτο όροφο για να κλέψει διαμέρισμα

Δεκατρείς συλλήψεις στη Μεσσηνία για διάφορα αδικήματα- Από υδρορροή σκαρφάλωσε στον πρώτο όροφο για να κλέψει διαμέρισμα

Άλλες 13 συλλήψεις, σε νέα αστυνομική επιχείρηση, έγιναν στη Μεσσηνία, τις προηγούμενες ημέρες, ενώ εξιχνιάσθηκε και μια απόπειρα κλοπής που προσπάθησε να κάνει ανήλικος «ποντικός» που αναρριχήθηκε σε διαμέρισμα από υδρορροή!

Αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας και συνολικά έγιναν έλεγχοι σε 983 άτομα, εκ των οποίων 735 ήταν Έλληνες και 248 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 692 οχήματα. 

Επιπλέον, προσήχθησαν 91άτομα, από τα οποία 45 ήταν Έλληνες και 46 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 63 άτομα. Βεβαιώθηκαν δε συνολικά 206 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 2 παραβάσεις υγειονομικού κανονισμού και 31 παραβάσεις για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Ανήλικος «ποντικός»

Στη Μεσσηνία συνελήφθησαν:

  • Τρία άτομα για ναρκωτικά και συγκεκριμένα, ένας 37χρονος στο Ασπρόχωμα διότι είχε στην κατοχή του 0,5 γραμμ. ηρωίνης, ένας 35χρονος στον Άγιο Φλώρο διότι βρέθηκε να έχει 0,5 γραμμ. ηρωίνης και ένας 22χρονος στο Ασπρόχωμα για κατοχή 0,3 γραμμ. χασίς.
  • Τρία άτομα, για κλοπή ηλεκτρονικής ενέργειας.
  • Τέσσερις Έλληνες και τρείς αλλοδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.  
  • Οκτώ αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους. 

Επίσης, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας εξιχνιάστηκε μία απόπειρα κλοπής που έγινε σε σπίτι στην Καλαμάτα στις 16 Σεπτεμβρίου. Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 16χρονου Ρομά, για απόπειρα κλοπής. Τότε, ο 16χρονος από υδρορροή αναρριχήθηκε σε μπαλκόνι 1ου ορόφου και αποπειράθηκε να μπει από ανοικτή μπαλκονόπορτα σε διαμέρισμα, αλλά έγινε αντιληπτός και έφυγε.

Β.Β.