Διήμερη εκπαίδευση για τους επαγγελματίες εστίασης και φιλοξενίας

Διήμερη εκπαίδευση για τους  επαγγελματίες εστίασης και φιλοξενίας

Διήμερη εκπαίδευση για τους επαγγελματίες Εστίασης και Φιλοξενίας με θέμα «Η Μεσογειακή Διατροφή ως εργαλείο για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων του Δήμου Πύλου-Νέστορος» διοργανώνει ο Δήμος Πύλου-Νέστορος, σε συνεργασία με το Μανιατάκειον Ίδρυμα, στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων για τη Μεσογειακή Διατροφή. Οι διαλέξεις επικεντρώνονται στον τρόπο ανάπτυξης των επιχειρήσεων του Δήμου Πύλου-Νέστορος, με γνώμονα την πλούσια πολιτιστική και διατροφική κληρονομιά του τόπου και την προώθηση αυτής στους επισκέπτες.

Με τη συμμετοχή κορυφαίων στελεχών από το χώρο της Εστίασης και του Τουρισμού, προσφέρεται στους επιχειρηματίες της περιοχής η δυνατότητα να γνωρίσουν τον τρόπο με τον οποίο θα αναδείξουν την τοπική μας κουλτούρα, επωφελούμενοι από τα εξαιρετικά αγροτικά τοπικά προϊόντα, ενώ θα μεταφέρουν τους προβληματισμούς τους σε ένα ευρύτερο κοινό, εξασφαλίζοντας την αναγκαία τεχνογνωσία για την ανάπτυξή των επιχειρήσεών τους.

Η διήμερη εκπαίδευση θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom, στις 23 και 24 Απριλίου. Παρέχεται δε από το Δήμο Πύλου-Νέστορος δωρεάν προς τους επιχειρηματίες Εστίασης και Διαμονής, με αυστηρή προτεραιότητα σε όσους δραστηριοποιούνται στην επικράτειά του και κάνουν προεγγραφή, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες (τηλέφωνα 2723360211, 2723360202, e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dpylounestoros@gmail.com).