Διημερίδα “Road to Sustainability”- Βιώσιμη Ανάπτυξη

Διημερίδα “Road to  Sustainability”- Βιώσιμη Ανάπτυξη

Αύριο και μεθαύριο, υπό την αιγίδα του UN SDSN Youth- Greece, το νεοσύστατο SDG hub του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών, με τη στήριξη των SDG hubs του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, του Φοιτητικού Συλλόγου του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, του Portal of Sustainable Development και της ερευνητικής ομάδας HUA Earth Observation Team, διοργανώνει διημερίδα, με σκοπό να αναδειχθεί η αναγκαιότητα συνεργασίας όλων των επιστημονικών κλάδων για την επίτευξη των Στόχων της Βιωσιμότητας.

Οι ομιλίες πλαισιώνονται από φοιτητές, καθηγητές, εργαζόμενους στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, ο καθένας για τον τρόπο και τα μέσα που χρησιμοποιεί για την επίτευξη της Αειφορίας.

Μεταξύ των ομιλητών είναι και η πρόεδρος της “Φάος” ΚοινΣΕπ και διευθύντρια του “House by Phaos”, Νέλλη Κουβελάκη, με τη θεματική “Καλές πρακτικές Τοπικής Βιώσιμης Ανάπτυξης”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM και ταυτόχρονα θα γίνει live αναμετάδοση στο YOUTUBE. Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Tags: