Επίσκεψη Άγγελου Χρονά στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Επίσκεψη Άγγελου Χρονά  στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Συνάντηση με τον αναπληρωτή διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, Δημήτριο Λαμπρόπουλο, καθώς και με τη διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, Σταματία Αλεξοπούλου, είχε ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Υγείας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου Άγγελος Χρονάς.

Η επίσκεψη του κ. Χρονά πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και στην προσπάθειά του να έχει ιδία άποψη για τις ανάγκες της κάθε Υγειονομικής Μονάδας σε μία εποχή που λόγω κορωνοϊού τα νοσοκομεία αλλά και τα Κέντρα Υγείας σηκώνουν μεγάλο βάρος και λόγω των εμβολιασμών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον κ. Λαμπρόπουλο και την κα Αλεξοπούλου, ο περιφερειακός σύμβουλος της Μεσσηνίας και με την ιδιότητα του ιατρού ενημερώθηκε για την πορεία των εμβολιασμών και τη λειτουργία του νοσοκομείου ως εμβολιαστικού κέντρου, επισκέφθηκε τις διοικητικές υπηρεσίες, ενώ συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν στις κτηριακές υποδομές του νοσοκομείου και οι ανάγκες επέκτασης που υπάρχουν σε αυτόν τον τομέα. Επίσης, ενημερώθηκε για την πρόσληψη του επικουρικού προσωπικού.

Όπως κατ’ επανάληψη έχει τονίσει ο κ. Χρονάς, η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι στο πλευρό του Ιατρικού και Νοσηλευτικού Προσωπικού και η βοήθεια είναι δεδομένη, βάσει πάντα των αρμοδιοτήτων και των πόρων που διαθέτει η Περιφέρεια.

Ο κ. Χρονάς, ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, μετέφερε τα συγχαρητήρια του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, καθώς και τα δικά του σε όλο το προσωπικό που δίνει μεγάλη μάχη για να αντεπεξέλθει σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο .