Η Καλαμάτα κρατάει τον βαθμό στη Ρόδο και υποδέχεται αύριο τον Αστέρα Βλαχιώτη

Η Καλαμάτα κρατάει τον βαθμό στη Ρόδο και υποδέχεται αύριο τον Αστέρα Βλαχιώτη

Την πρεμιέρα στη Νάξο και τον αγώνα με τη Σαντορίνη θύμισε στο σαββατιάτικο παιχνίδι στη Ρόδο η ομάδα της Καλαμάτας και χωρίς να καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα αρκέστηκε στη λευκή ισοπαλία (είχε στο 30’ τη σημαντικότερη ευκαιρία του αγώνα με τον Μπουσμπίμπα). Η αναμέτρηση ήταν για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της FootballLeague και στοίχισε στο μεσσηνιακό συγκρότημα την θέση της στην κορυφή του Νοτίου Ομίλου, όπου πλέον έμεινε μόνος του ο Ιάλυσος με προβάδισμα 2 βαθμών (10 έναντι 8 των «μελανόλευκων»). Για μια ακόμη φορά πάντως η Μαύρη Θύελλα κράτησε και το «0» στην άμυνα και μάλιστα είναι η μόνη ομάδα στην κατηγορία που διατηρεί το απαραβίαστο της εστίας της.

Ρόδος (Βελιτζέλος): Πίτκας, Νικολόπουλος (51′ λ.τΠεχλιβανόπουλος), Καψάλης, Χύσι, Καραγεώργης, Ριτάκο (68′ Σέρεντιουκ), Αρναρέλλης, Μαρτσάκης (88′ Βουργουτζής), Δελαπόρτας, Τσίπρας, Μακρής (68′ Σουλάι).

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Ταΐρης, Μαβίνγκα (80′ Παναγιώτου), Κωνσταντινόπουλος, Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο, Αναστασόπουλος, Παπατόλιος, Παυλίδης (59′ Σουμπίνιο), Αλεξόπουλος (59′ Κέρι), Μαρκόφσκι (80′ Φελίπε), Μπουσμπίμπα (84′ Ηλιόπουλος).

Αύριο η 5η αγωνιστική-σφυρίζει ο Μπακογιάννης στο Στάδιο
Αν στη Ρόδο «επανέλαβε» η Καλαμάτα το …έργο με τη Σαντορίνη, αύριο, οπότε και ακολουθεί …χωρίς ανάσα η 5η αγωνιστική της FootballLeague, η τοπική μας ομάδα καλείται να επαναλάβει την επιτυχία με την Επισκοπή και να πετύχει τη δεύτερη φετινή της νίκη, παραμένοντας σε επαφή με την 1η θέση ή ακόμη κερδίζοντας έδαφος προς αυτήν εάν ο Ιάλυσος δεν επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί στην έδρα του ουραγού Ασπρόπυργου. Φυσικά, η Καλαμάτα είναι επικεντρωμένη στον δικό της αγώνα που θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. στο Στάδιο της Παραλίας, με αντίπαλο τον πάντα δυνατό Αστέρα Βλαχιώτη.

Το γειτονικό ντέρμπι ορίστηκε να διευθύνει ο Αθηναίος διαιτητής Μπακογιάννης, ενώ όλοι οι ορισμοί για τα αυριανά παιχνίδια του Νοτίου Ομίλου έχουν ως εξής:
Τετάρτη 14/4, 15:00

Νίκη Βόλου-Σαντορίνη 2020

Διαιτητής: Μελτζανίδης (Ημαθίας). Βοηθοί: Δέλλιος (Πέλλας), Στάικος (Λάρισας)

4ος: Τσιοφλίκη (Λάρισας). Παρατηρητής: Καλύβας (Ευρυτανίας)

Αιγάλεω-Επισκοπή

Διαιτητής: Βλάχος (Ανατ. Αττικής). Βοηθοί: Πριόνας (Εύβοιας), Γουρνιάς (Ανατ. Αττικής). 4ος: Δραγάτης (Ανατ. Αττικής). Παρατηρητής: Συμεωνίδης (Σάμου)

Καλαμάτα-Αστέρας Βλαχιώτη

Διαιτητής: Μπακογιάνης (Αθηνών). Βοηθοί: Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας), Νιδριώτης (Αθηνών). 4ος: Κόκκορης (Αρκαδίας). Παρατηρητής: Πάνου (Αιτ/νίας)

Ασπρόπυργος-Ιάλυσος

Διαιτητής: Αλάμπεης (Αθηνών). Βοηθοί: Χριστοδούλου (Ημαθίας), Αραβίδης (Αθηνών). 4ος: Κατοίκος (Αθηνών). Παρατηρητής: Λιανός (Βοιωτίας)

Καλλιθέα-Ρόδος

Διαιτητής: Χ. Βεργέτης (Αρκαδίας). Βοηθοί: Δ. Βεργέτης (Αργολίδας), Παγγουράς (Βοιωτίας). 4ος: Ψυχούλας (Βοιωτίας). Παρατηρητής: Φαντόπουλος (Πειραιά).

FOOTBALLLEAGUE
Νότιος Όμιλος
Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Αιγάλεω – Ασπρόπυργος 1-0

Ρόδος – Καλαμάτα 0-0

Ιάλυσος – Σαντορίνη 1-0

Αστ. Βλαχιώτη – Νίκη Βόλου 0-0

Επισκοπή – Καλλιθέα 0-0

Η βαθμολογία

1. Ιάλυσος 10     5-1

2. Καλαμάτα 8  3-0

3. Καλλιθέα 6    5-2

4. Αιγάλεω 6      3-4

5. Σαντορίνη 5   2-2

6. ΑστέραςΒλαχιώτη 5   1-1

7. Επισκοπή 5     1-1

8. Ρόδος 4           1-1

9. Νίκη Βόλου 2                2-4

10. Ασπρόπυργος 0         0-7

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ
Στην Καλαμάτα ο Σαούτης
Η διοίκηση του Εθνικού Μελιγαλά ανακοίνωσε χθες «την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή μας Ιωάννη Σαούτη στην Kalamata FC / ΠΑΕ Καλαμάτα.Ο Γιάννης ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι με ελεύθερη μεταγραφή και ήταν από τα βασικά γρανάζια του συλλόγου  για τις 7 αγωνιστικές που παίχτηκαν για την περίοδο 2020-2021.Σε πρώτη φάση ο Γιάννης θα ενσωματωθεί στην κ19 της Μαύρης θύελλας ,στο πρωτάθλημα υποδομών που πολύ πιθανόν θα ξανά αρχίσουν σύντομα.
Γιάννη σου ευχόμαστε καλή επιτυχία και πάντα με υγεία».