Καλαμάτα – Νίκη Βόλου: Μεσημεριανή πρόκληση στο Στάδιο της Παραλίας…

Καλαμάτα – Νίκη Βόλου: Μεσημεριανή πρόκληση στο Στάδιο της Παραλίας…

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της FootballLeague στο Νότιο Όμιλο ανοίγει σήμερα στις 12 το μεσημέρι στο Στάδιο της Παραλίας με την Καλαμάτα να υποδέχεται τη Νίκη Βόλου. Με τον «αέρα», αλλά συνάμα το βάρος της κορυφής και του φαβορί η τοπική μας ομάδα καλείται να επιβεβαιώσει στην πράξη την ισχύ της, κατακτώντας ένα ακόμη 3ποντο που θα εδραιώσει τη θέση της. Όλα μοιάζουν ιδανικά, με τους «μελανόλευκους» να προέρχονται από μια μεγάλη νίκη με 2-0 στο ματς με τον Αστέρα Βλαχιώτη στο ίδιο Στάδιο την περασμένη Τετάρτη, κάνοντας αρχηγική εμφάνιση, ενώ ο συνολικός μέχρι τώρα απολογισμός περιλαμβάνει 3 νίκες και 2 ισοπαλίες, με εντυπωσιακό «στατιστικό» αυτό της μοναδικής απαραβίαστης άμυνας της κατηγορίας.

Την καλή αυτή πορεία η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου καλείται να συνεχίσει σήμερα απέναντι στο θεσσαλικό συγκρότημα, που μπορεί να είναι στα χαμηλά της κατάταξης, όμως έχει αποδείξει ότι χάνει δύσκολα (έχει 3 ισοπαλίες).

Ο έμπειρος τεχνικός της Μαύρης Θύελλας ανακοίνωσε χθες ότι συμπεριέλαβε στην αποστολή όλους τους ποδοσφαιριστές που είναι στο ρόστερ, συμπεριλαμβανομένου του ανέτοιμου Γκαλίτσιου και των τεσσάρων τερματοφυλάκων (ο νεαρός Καραχάλιος για πρώτη φορά). Ειδικότερα, στη διάθεση του κ. Αναστόπουλου βρίσκονται οι: Αραμπατζής, Ταΐρης, Καπούταγλης, Καραχάλιος (τερματοφύλακες), Παναγιώτου, Μαβινγκά, Μπακαγιόκο, Κωνσταντινόπουλος, Σαλίν, Ευαγγέλου, Τσλεπίδης, Γκαλίτσιος (αμυντικοί), Ζαχαρόπουλος, Τριανταφυλλάκης, Παπατόλιος, Παυλίδης, Σουμπίνιο, Αναστασόπουλος, Νατσιόπουλος, Καρούτης (μέσοι), Αλεξόπουλος, Ηλιόπουλος, Μαρκόφσκι, Κέρι, Μπουσμπίμπα, Φελίπε.

Η προϊστορία
Η Νίκη Βόλου, αν και δεν έχει χάσει εκτός έδρας, με ισοπαλίες σε Ρόδο και Λακωνία, είναι η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στον όμιλο. Μάλιστα πέρσι πέρασε νικηφόρα από την Καλαμάτα στις 19 Ιανουαρίου 2020 με 2-0 (58’ σουτ Ροχάνο, 83’ πέναλτι Ροχάνο). Ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Βασίλη Βούζα στον πάγκο της Καλαμάτας.

Η Καλαμάτα έχει μια νίκη στα τέσσερα τελευταία που υποδέχτηκε τη Νίκη Βόλου, ενώ ανεξάρτητα έδρας έχει μια νίκη στα οκτώ τελευταία, όπου κυριαρχούν οι ισοπαλίες, πέντε σε αυτά τα οκτώ.

Νότιος Όμιλος
Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Σήμερα
Στάδιο Παραλίας, 12 μ.: Καλαμάτα-Νίκη Βόλου (ΕΡΤ3)

Αύριο
ΔΑΚ Νάξου, 2 μ.μ.: Σαντορίνη-Ασπρόπυργος

Δημ. Στ. Ρόδου, 2.30 μ.μ.: ΑΣ Ρόδος-Αιγάλεω

Οικονομίδειο, 3 μ.μ.: Ιάλυσος-Επισκοπή

Δημ. Στ. Σκάλας, 3 μ.μ.: Αστέρας Βλαχιώτη-Καλλιθέα