Κίνδυνος από μεταλλικές μπάρες στον εθνικό δρόμο Γαργαλιάνων – Φιλιατρών

Κίνδυνος από μεταλλικές  μπάρες στον εθνικό δρόμο Γαργαλιάνων – Φιλιατρών

Σοβαρός κίνδυνος ελλοχεύει για διερχόμενα οχήματα στον εθνικό δρόμο Γαργαλιάνων – Φιλιατρών, μετά το γεφύρι του Λαγκούβαρδου και πριν από τη στροφή Αγίας Κυριακής, από μεταλλικές μπάρες οι οποίες έχουν «παραμορφωθεί», αποκοπεί από τις βάσεις και βρίσκονται με κλίση προς το οδόστρωμα, σε σημείο με στροφές.

Όπως μας είπε κάτοικος της ευρύτερης περιοχής, που έστειλε φωτογραφίες από το σημείο ως αποδεικτικό υλικό του ισχυρισμού του, «οι μεταλλικές μπάρες από τα προστατευτικά κιγκλιδώματα στο σημείο που είναι διαδοχικές στροφές, μετά το γεφύρι του Λαγκούβαρδου και πριν από τη στροφή Αγίας Κυριακής, σε θέση που είναι γνωστή ως “Στάση Ποιητού”, είναι πολύ επικίνδυνες, γιατι έχουν “παραμορφωθεί”, αποκοπεί από τις βάσεις τους και “πέφτουν” προς το οδόστρωμα.

Είναι παγίδα για πρόκληση σοβαρού ατυχήματος και μεγάλης ζημιάς, γιατι δεν είναι εύκολο, ακόμα και στη διάρκεια της ημέρας, να τις δει και αποφύγει κάποιος οδηγός, και τη νύχτα πολύ χειρότερα.

Έχει ενημερωθεί με φωτογραφίες και η αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας, αλλά δεν έχει γίνει κάποια παρέμβαση αποκατάστασης για να αρθεί ο κίνδυνος…».