Μεσσηνία: Βρήκαν τους κλέφτες, βρήκαν και τα κλοπιμαία

Μεσσηνία: Βρήκαν τους κλέφτες,  βρήκαν και τα κλοπιμαία

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκειά της έγιναν έλεγχοι συνολικά σε 1.117 άτομα, εκ των οποίων τα 847 ήταν Έλληνες και 270 αλλοδαποί, καθώς και σε 906 οχήματα. 

Προσήχθησαν 111 άτομα, από τα οποία 52 ήταν Έλληνες και 59 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 86 άτομα. Στη Μεσσηνία συνελήφθησαν 23 άτομα, ενώ εξιχνιάσθηκε και μια κλοπή.

Επίσης, βεβαιώθηκαν 244 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δύο παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού και 14 παραβάσεις για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στη Μεσσηνία έγιναν οι εξής συλλήψεις:

-Δύο άτομα για ναρκωτικά και ειδικότερα ένας 35χρονος στον Άγιο Κωνσταντίνο, διότι κατείχε 0,1 γραμμάρια ηρωίνης και ένας 25χρονος στην Καλαμάτα, διότι βρέθηκε στην κατοχή του ένα τσιγαριλίκι

-Έξι Έλληνες και δύο αλλοδαποί στη Μεσσηνία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

-Δεκατρείς αλλοδαποί στη Μεσσηνία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής.

Επίσης, εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας μία περίπτωση κλοπής σε σπίτι που έγινε το χρονικό διάστημα από 13 έως και 17 Απριλίου στο Τρίκορφο του Δήμου Μεσσήνης. 

Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία για δύο ξαδέλφια, 24 και 35 ετών, για κλοπή.

Τα δύο ξαδέλφια μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας παράθυρο και αφαίρεσαν μια βενζινογεννήτρια, ένα χορτοκοπτικό, μια κάμερα και διάφορα εργαλεία. Σε έρευνα που έκανε η Αστυνομία στο σπίτι του 35χρονου στο Αριοχώρι βρέθηκαν και αποδόθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα.

B.B.