Ο Α.Ο. Διαβολιτσίου υποδέχεται τον Π.Α.Ο. Βάρδας – Για αποτέλεσμα στην Πάτρα ο Πάμισος Μεσσήνης

Ο Α.Ο. Διαβολιτσίου υποδέχεται τον Π.Α.Ο. Βάρδας – Για αποτέλεσμα στην Πάτρα ο Πάμισος Μεσσήνης

Τον Π.Α.Ο. Βάρδας θα υποδεχθεί σήμερα στο γήπεδο «Καπετάν Βασίλης» ο Α.Ο.Διαβολιτσίου στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 9ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ` Εθνικής.

Η ομάδα του Διαβολιτσίου θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες της (προηγήθηκε το διπλό κόντρα στο Τσιλιβή) ανεβαίνοντας σημαντικά στην κατάταξη.

Η εν λόγω συνάντηση συνδυάζεται με την παρθενική παρουσία του τεχνικού διευθυντή  Αλέκου Τσατά.

Στο αγωνιστικό μέρος ο προπονητής Κώστας Παλαμάρας και οι συνεργάτες του Μιχάλης Φασουλής, Γιάννης Αντωνόπουλος δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα. Βασικό στέλεχος του Π.Α.Ο. Βάρδας είναι ο Βαγγέλης Λαθύρης  γνώριμος στους Μεσσήνιους φιλάθλους  από το πέρασμα του σε Πάμισο Μεσσήνης, Καλαμάτα και Πανθουριακό.

Για αποτέλεσμα στην Πάτρα ο Πάμισος Μεσσήνης
Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα θα αντιμετωπίσει σήμερα στην Πάτρα την τοπική Θύελλα ο Πάμισος Μεσσήνης, για να βελτιώσει κι άλλο τη θέση του στο βαθμολογικό πίνακα του 9ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ` Εθνικής.

Ο προπονητής των “πρασίνων” Γιώργος Καλόμαλος προβληματίζεται για τη συμμετοχή του νεαρού μέσου ΚλέιβιΝτίσα που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό.

Αναμένεται να είναι διαθέσιμος ο νεαρός μεσοεπιθετικός Διονύσης Παπαδόπουλος , ο οποίος είχε αποκλειστεί από την αποστολή στο προηγούμενο ματς με το Ναυπακτιακό Αστέρα λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.  Στην Πατρινή ομάδα ως γνωστό αγωνίζεται ο καλαματιανός μεσοεπιθετικός Σταυρος Αγγελής τον οποίο γνωρίζει καλά ο κ. Καλόμαλος από παλιότερη συνεργασία τους στον Α.Ο. Σπερχογείας.

Το σημερινό πρόγραμμα του 9ου Ομίλου

13:00
Παλληξουριακός – Παναιγιάλειος

14:00
Αίας Γαστούνης – Εθνικός Σκουλικάδου

15:00
Ζάκυνθος – ΑΟ Τσιλιβή

16:30
Θύελλα Πατρών – Πάμισος Μεσσήνης
Ναυπακτιακός Αστέρας – Αχαϊκή
Α.Ο. Διαβολιτσίου – ΠΑΟ Βάρδας