Ο Ι. Δούβας στην Κεντρική Αγορά

Ο Ι. Δούβας στην Κεντρική Αγορά

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας, Ιωάννης Δούβας (σ.σ. αποχώρησε μετά την καταδίκη του Δ. Κουκούτση, μια και είναι εκλεγμένος με την παράταξη του πρώτου) θα προταθεί από το δήμαρχο για τη θέση του παραιτηθέντος προέδρου της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας, Αναστάσιου Αγγελή, καθώς ο τελευταίος εκλέχθηκε στην προεδρία του Διαδημοτικού Συνδέσμου Ύδρευσης Δήμων Καλαμάτας, Μεσσήνης και Κοινοτήτων περιοχής Καλαμάτας.

Χθες το πρωί ο δήμαρχος επισκέφτηκε την Κεντρική Αγορά Καλαμάτας, συνοδευόμενος από τον Αναστάσιο Αγγελή και τον Ιωάννη Δούβα, όπου συνομίλησε με επαγγελματίες, παραγωγούς και καταναλωτές για θέματα που αφορούν στην Αγορά.

Σημειώνεται, όπως μας ενημερώνει και το δελτίο Τύπου της Δημοτικής Αρχής, ότι η Κεντρική Αγορά αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο για το Δήμο Καλαμάτας, με τους καταναλωτές καθημερινά να την εμπιστεύονται για τις αγορές τους.

Πάντως, είναι μια ακόμα επιλογή του δημάρχου Καλαμάτας η οποία θα προκαλέσει σίγουρα συζητήσεις και αντιδράσεις εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας.

Α.Π.