Οριστική απόφαση της ΕΠΟ για έναρξη της Γ’ Εθνικής στις 11 Απριλίου

Οριστική απόφαση της ΕΠΟ για έναρξη της Γ’ Εθνικής στις 11 Απριλίου

Στο πλαίσιο της χθεσινής πρώτης της συνεδρίασης η νεοσύστατη Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ενέκρινε την τροποποιημένη προκήρυξη του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, όπου από το νομό μας συμμετέχουν ο Πάμισος Μεσσήνης και ο ΑΟ Διαβολιτσίου.

Ως ημερομηνία επανέναρξης ορίστηκε η 11η Απριλίου 2021.
Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε έναν γύρο και θα συνεχιστεί από το σημείο που διεκόπη.

Για την άνοδο στη FootballLeague θα γίνουν αγώνες μπαράζ ως εξής: θα σχηματιστούν με γεωγραφικά κριτήρια δύο όμιλοι των 5 ομάδων, Βορρά και Νότου, στους οποίους θα συμμετάσχουν οι ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες στους δέκα ομίλους της κανονικής διάρκειας.

Οι όμιλοι αυτοί θα έχουν συνολικά τέσσερις αγωνιστικές και η κάθε ομάδα θα δώσει δύο εντός και δύο εκτός έδρας αγώνες.
Οι δύο πρώτες της τελικής κατάταξης των δύο ομίλων θα προαχθούν.
Σε περίπτωση που κάποια ομάδα δηλώσει ότι δεν επιθυμεί ή δε δύναται να συνεχίσει, τα αποτελέσματα των αγώνων που θα έχει δώσει θα παραμείνουν ισχυρά και από κει και πέρα θα εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις του ΚΑΠ.

Επίσης, η ΕΕ αποφάσισε την έναρξη του Πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Γυναικών στις 11/04/2021, ενώ ενέκρινε την παράταση της μετεγγραφικής περιόδου για τα ερασιτεχνικά σωματεία έως τις 16/04/2021.

ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ
Απέκτησε τον Βαγγέλη  Καπατσώρη
Την απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα Βαγγέλη Καπατσώρη ( αγωνίστηκε πριν δύο χρόνια στον Πάμισο Μεσσηνης ) ανακοίνωσε η διοίκηση του ΑΟ Διαβολιτσίου. Παράλληλα γνωστοποιήθηκε ότι η μεταγραφή του Μάριου Μεταξά δεν θα προχωρήσει.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Α.Ο. Διαβολιτσίου αναφέρει τα εξής:

«Ο ΑΟ Διαβολιτσίου ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Καπατσώρη Βαγγέλη από τον Ασπρόπυργο. Καλώς όρισες Βαγγέλη στην ομάδα μας.Η εξέλιξη αυτή , αποτρέπει την ένταξη στην ομάδα μας του Μεταξά Μάριου, του ευχόμαστε τα καλύτερα και ίσως στο μέλλον ξανασυναντηθούμε».

ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
Συνεχίζεται η μετεγγραφική ενίσχυση
Τρεις ακόμα μεταγραφές γνωστοποίησε η διοίκηση του Παμίσου Μεσσήνης. Πρόκειται για τον επιθετικό Παναγιώτης Ρουμελιώτης, τους Τερματοφύλακες Βασίλη Αντωνόπουλο και Δημήτρη Αλεξόπουλο.

Η Ανακοίνωση της διοίκησης του Παμίσου Μεσσήνης για τις παραπάνω τρείς μεταγραφές αναφέρει τα εξής:

«Παναγιώτης Ρουμελιώτης.
Ο νεαρός ταλαντούχος επιθετικός έχει παίξει στην Ακαδημία Πάμισος Μεσσήνης, στον Νέο Άρι, και στην Π.Σ. Η Καλαμάτα όπου αγωνιζόταν στην Κ19.

Βασίλης Αντωνόπουλος
Ο νεαρός και ταλαντούχους τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί στον Α.Ο Πατίστα και στην Α.Ε Μάνης.

Δημήτρης Αλεξόπουλος
Τερματοφύλακας που έχει αγωνιστεί στον Μιλτιάδη, Α.Ο Διαβολιτσίου, Τέλος Άγρα, Ένωση Γαργαλιάνων, Χώρα, Απόλλων Πεταλιδίου. Ευχόμαστε στους ποδοσφαιριστές να είναι υγιείς, με πολλές επιτυχίες, ομαδικές και προσωπικές.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δ.Σ. της Π.Α.Ε Καλαμάτας και τον κο. Πρασσά και τις διοικήσεις των σωματείων Α.Ε. Μάνης και Απόλλων Πεταλιδίου για την συνεργασία τους».

Εν αναμονή του ορισμού των εξ αναβολής ματς του 9ου ομίλου
Πολυάριθμα  παιχνίδια σε όλη την Ελλάδα απομένει να διεξαχθούν και είναι τα παιχνίδια εκείνα τα οποία είχαν αναβληθεί λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στη Γ΄ Εθνική. Με δεδομένο ότι ο χρόνος έχει περάσει και πιέζει ασφυκτικά, αλλά και ότι δεν αποκλείεται να έχουμε κι άλλες αναβολές λόγω κρουσμάτων, πρώτο μέλημα της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, θα είναι να “ξεμπερδέψει” με τα παιχνίδια εκείνα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

Είναι λοιπόν επόμενο να αναζητήσει εμβόλιμες ημερομηνίες. Με δεδομένο ότι το Πρωτάθλημα επαναρχίζει με την 5η αγωνιστική την Κυριακή 11 Απριλίου, είναι πολύ πιθανό την Τετάρτη 14 Απριλίου, να έχουμε τα πρώτα εξ’ αναβολής ματς. Δεν αποκλείεται λοιπόν την ίδια μέρα, να δούμε ένα παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική, αυτό ανάμεσα στον Διαγόρα Βραχνεΐκων και τον Αίαντα Γαστούνης, αλλά και ένα παιχνίδι για την 3η αγωνιστική, αυτό ανάμεσα σε Α.Ο. Διαβολιτσίου και Εθνικό Σκουλικάδου.

Τα ματς που βρίσκονται σε εκκρεμότητα στον 9ο όμιλο:
Διαγόρας Βραχνεΐκων – Αίας Γαστούνης (2η αγωνιστική)
Αίας Γαστούνης – ΑΟ Διαβολιτσίου (3η αγωνιστική)
Εθνικός Σκουλικάδου – Διαγόρας Βραχνεΐκων (3η αγωνιστική)
ΑΟ Διαβολιτσίου – Εθνικός Σκουλικάδου (4η αγωνιστική)