Σύλληψη 29 ατόμων στη Μεσσηνία σε αστυνομική επιχείρηση για διάφορα αδικήματα

Σύλληψη 29 ατόμων στη Μεσσηνία  σε αστυνομική επιχείρηση για διάφορα αδικήματα

Σε σύλληψη 29 ατόμων προχώρησαν οι υπηρεσίες της Αστυνομίας, σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία την Τετάρτη, ενώ ταυτόχρονα παρόμοιες επιχειρήσεις έγιναν σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων συνολικά στην Περιφέρεια έγιναν έλεγχοι σε 1.275 άτομα, εκ των οποίων τα 949 ήταν Έλληνες και 326 αλλοδαποί, καθώς και σε 943 οχήματα. 

Επιπλέον, προσήχθησαν 120 άτομα, από τα οποία 63 ήταν Έλληνες και 57 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 86 άτομα. Επίσης, βεβαιώθηκαν 275 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 28 παραβάσεις για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Συλλήψεις σε Μεσσηνία

Στη Μεσσηνία αναλυτικά συνελήφθησαν:

-Πέντε άτομα για ναρκωτικά και ειδικότερα: Ένας 20χρονος στην Καλαμάτα διότι κατείχε ένα τσιγαριλίκι. Επίσης, στην Καλαμάτα ένας 20χρονος και ένας 24χρονος αλλοδαπός για κατοχή 0,4 γραμμαρίων χασίς, καθώς κι ένας 41χρονος και μια 26χρονη για κατοχή 24,1 γραμμαρίων χασίς και ένα τσιγαριλίκι

-Τέσσερα άτομα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας

-Ένας 26χρονος, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο

-Πέντε Έλληνες και ένας αλλοδαπός για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

-Δεκατρείς αλλοδαποί σε διάφορες περιοχές της Μεσσηνίας, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους κατά τόπο εισαγγελείς.

Β.Β.