Επεμβάσεις από μπουλντόζα με ερπύστριες πάλι στην παραλία Λαγκουβάρδου

Επεμβάσεις από μπουλντόζα  με ερπύστριες πάλι στην παραλία Λαγκουβάρδου

Επεμβάσεις στη γνωστή αμμώδη παραλία του Λαγκουβάρδου έκανε από την Παρασκευή ερπυστριοφόρο χωματουργικό μηχάνημα, προκαλώντας αντιδράσεις λουόμενων και σέρφερς.

Μάλιστα, οι άνθρωποι, που έκπληκτοι είδαν το μηχάνημα στην παραλία, επικοινώνησαν αλλεπάλληλες φορές με την ΕΛΑΣ, το Λιμενικό Σώμα και την Κτηματική Υπηρεσία, αλλά παρότι, όπως ισχυρίζονται, στο σημείο πήγε τέσσερις φορές περιπολικό της Αστυνομίας, οι επεμβάσεις του μηχανήματος στην αμμώδη παραλία, όχι μόνο δε διεκόπησαν, αλλά συνεχίστηκαν επί ώρες και το Σάββατο σαν να μην “τρέχει” τίποτα.

Απορούν, δε, εάν για τις επεμβάσεις έχει εκπονηθεί μελέτη και έχουν δοθεί εγκρίσεις και αδειοδοτήσεις ή εάν έγιναν – πάλι – εντελώς αυθαίρετα και παράνομα. Επίσης, αναρωτιούνται τι άλλο ακόμα θα πρέπει να γίνει στην παραλία για να παρέμβουν οι αρμόδιες Αρχές και υπηρεσίες, ακόμη και αυτεπάγγελτα η Εισαγγελία Κυπαρισσίας.

Στη δε σελίδα της Ελληνικής Κοινότητας Κυματολίσθησης στο facebook το μεσημέρι της Παρασκευής έγινε δημοσίευση με φωτογραφικό υλικό από την αμμώδη παραλία και τις επεμβάσεις του χωματουργικού μηχανήματος: «Επεμβάσεις με μπουλντόζες και πάλι στην παραλία του Λαγκούβαρδου! Σε εξέλιξη το όλο έργο και οι έντονες αντιδράσεις από λουόμενους και σέρφερ».