«Καμπάνες» σε δύο καταστήματα της Καλαμάτας που λειτουργούσαν ξημερώματα

«Καμπάνες» σε δύο καταστήματα της Καλαμάτας που λειτουργούσαν ξημερώματα

Βαριές καμπάνες έπεσαν σε δύο καταστήματα της Καλαμάτας, τα οποία κατελήφθησαν από την Αστυνομία να λειτουργούν μετά τις 3.00 τα ξημερώματα.

Το πρώτο ήταν μια καφετέρια την Παρασκευή το βράδυ, την οποία οι αστυνομικοί βρήκαν ανοικτή στις 3.30 τα ξημερώματα και επέβαλαν χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας της για 15 μέρες.

Το δεύτερο κατάστημα, ένα καφέ – μπαρ στην Καλαμάτα, βρέθηκε ανοικτό ξημερώματα Δευτέρας, περίπου στις 3.00, και επιβλήθηκε πρόστιμο για παραβίαση ωραρίου, ύψους 1.000 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά τα πρόστιμα σε πολίτες, την Παρασκευή σε 443 ελέγχους επιβλήθηκαν στη Μεσσηνία δύο πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και βεβαιώθηκαν τρεις παραβάσεις που αφορούν στις μετακινήσεις. Αντίστοιχα, σε επίπεδο Περιφέρειας Πελοποννήσου και 9.049 ελέγχους επιβλήθηκαν συνολικά τέσσερα πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 23 για περιορισμό κίνησης.

Το Σάββατο σε 485 ελέγχους επιβλήθηκαν στη Μεσσηνία ένα πρόστιμο για μη χρήση μάσκας και άλλο ένα για απαγόρευση μετακίνησης. Αντίστοιχα, σε επίπεδο Περιφέρειας Πελοποννήσου και 13.348  ελέγχους επιβλήθηκαν συνολικά 8 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 20 για περιορισμό κίνησης.

Τέλος, την Κυριακή σε 482 ελέγχους στη Μεσσηνία δεν επιβλήθηκε κανένα πρόστιμο για μη χρήση μάσκας και κανένα για μετακινήσεις. Σε επίπεδο Περιφέρειας Πελοποννήσου και 6.977 ελέγχους, επιβλήθηκαν δύο πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 22 για περιορισμό κίνησης.
Β.Β.