Στις 2.45 μ.μ. και τηλεοπτικά το Σάββατο Καλαμάτα-Ρόδος

Στις 2.45 μ.μ. και τηλεοπτικά το Σάββατο Καλαμάτα-Ρόδος

Ένα ακόμη ντέρμπι, που θα κρίνει πολλά για την κορυφή στο Νότιο Όμιλο της Football League, θα δώσει το προσεχές Σάββατο η Καλαμάτα υποδεχόμενη στο Στάδιο της Παραλίας τη Ρόδο.

Η αναμέτρηση είναι για την 13η αγωνιστική και ορίστηκε να ξεκινήσει στις 2.45 μ.μ., ενώ θα έχει απ’ ευθείας τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3.

Η τοπική μας ομάδα ηττήθηκε την περασμένη Κυριακή στο Ρέθυμνο από την Επισκοπή, «φωνάζοντας» για αποφάσεις του διαιτητή Δραγούση από το Κιλκίς και των βοηθών του Αρμακόλα και Καλλή και χάνοντας σημαντικό βαθμολογικό έδαφος.

Παρ’ ότι στην τρέχουσα βαθμολογία παρουσιάζεται ως ξεκάθαρη πρωτοπόρος με +2  βαθμούς (22 β.). Ρόδος (20 β.) και Επισκοπή (16 β.) την απειλούν καθώς έχουν από έναν και δύο αγώνες λιγότερους αντίστοιχα.

Με νίκη λοιπόν το Σάββατο η Μαύρη Θύελλα μπορεί να …εξουδετερώσει τους Ροδίτες κι αυτός είναι ο μοναδικός της στόχος, ενώ ταυτόχρονα θα διατηρήσει και το …πάνω χέρι ή για την ακρίβεια μια σχέση ισότητας σε σχέση με τους Κρητικούς που ακόμη κι αν κάνουν το 3×3 με νίκες κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη (το ματς έχει οριστεί για αύριο στο γήπεδο της Σκάλας Λακωνίας) και τον Ασπρόπυργο, θα βρεθούν σε πλήρη ισοβαθμία.

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής έχει ολόκληρο ως εξής:
Νότιος Όμιλος

Σάββατο 22/5/2021 14:45 ΕΡΤ3

Παραλίας Καλαμάτας, Καλαμάτα – Ρόδος

Κυριακή 23/5/2021 15:30

Στ. Μαυροθαλασσίτης, Σαντορίνη – Ιάλυσος

Κυριακή 23/5/2021 17:00

Ασπροπύργου, Ένωση Πανασπροπυργιακού – Ιάλυσος

Νέαπολης Βόλου, Νίκη Βόλου – Αστέρας Βλαχιώτη

Γρ. Λαμπράκης, Καλλιθέα – Επισκοπή

Σήμερα και δύο εξ αναβολής αγώνες
Στις 5 μ.μ. διεξάγονται σήμερα δύο από τα εξ αναβολής παιχνίδια του Νοτίου Ομίλου της Football League. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής ο Ασπρόπυργος θα υποδεχθεί τη Νίκη Βόλου, ενώ για την 9η αγωνιστική είναι το ματς Καλλιθέα-Αιγάλεω. Αύριο Πέμπτη 20/5 έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί και η αναμέτρηση