Συνάντηση του υφυπουργού Δικαιοσύνης με το Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας

Συνάντηση του υφυπουργού Δικαιοσύνης  με το Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας

Θετική διάθεση για τη σύντομη επίλυση των προβλημάτων στελέχωσης των δικαστικών υπηρεσιών που στεγάζονται στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας και στο Ειρηνοδικείο Πύλου έδειξε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Γεώργιος Κώτσηρας, ο οποίος κατά την επίσκεψή του στην Καλαμάτα είχε συνάντηση, όπως γράψαμε και χθες, με το Δικηγορικό Σύλλογο της πόλης.

Ο υφυπουργός συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, Περικλή Ξηρογιάννη και το γενικό γραμματέα Γεώργιο Αλεξόπουλο, παρουσία των βουλευτών Μεσσηνίας Μίλτου Χρυσομάλλη και Περικλή Μαντά, του  αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλου και του δημάρχου Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλου.

Η συνάντηση έγινε μετά τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου λήξης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, στο πλαίσιο της παρουσίας του υφυπουργού στην πόλη ως εκπροσώπου της κυβέρνησης.

Ο κ. Κώτσηρας ενημερώθηκε για το Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας, την επικείμενη ενεργειακή αναβάθμισή του από τις «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» με το Μεσσήνιο διευθύνοντα σύμβουλο Θανάση Γιάνναρη, προσπάθεια στην οποία δήλωσαν αρωγοί οι βουλευτές,  ο αντιπεριφερειάρχης και  ο δήμαρχος.

Για δε τα προβλήματα στελέχωσης των δικαστικών υπηρεσιών στη Μεσσηνία, ο υφυπουργός έδειξε έντονο ενδιαφέρον για την κατά το δυνατόν συντομότερη επίλυσή τους, δηλώνοντας ότι γίνονται ενέργειες γενικότερα για τη βελτίωση των δικαστικών υπηρεσιών.