Απάντηση Πέτρου Τατούλη στο δήμαρχο Τριφυλίας

Απάντηση Πέτρου Τατούλη στο δήμαρχο Τριφυλίας

Απάντηση στο δήμαρχο Τριφυλίας δίνεται από την παράταξη «Νέα Πελοπόννησος».

Όπως σημειώνεται: «Αξιότιμε κύριε δήμαρχε, τα όσα αναφέρετε σε δελτίο Τύπου, στο οποίο εξαπολύετε επίθεση εναντίον του πρ. περιφερειάρχη και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη καθώς και των συνεργατών του, είναι απολύτως ψευδή και δεν κατανοούμε σε τι ακριβώς αποσκοπούν.

Το έργο της Περιφερειακής Αρχής του Πέτρου Τατούλη για την Τριφυλία το γνωρίζουν πολύ καλά οι πολίτες. Ως Περιφερειακή Αρχή, σε συνεργασία με την πρ. Δημοτική Αρχή, υλοποιήσαμε ένα πολύ σημαντικό έργο υποδομών, θέτοντας τα θεμέλια για την ανάπτυξη της Τριφυλίας.

Όλα αυτά φυσικά συνέβαιναν, όταν εσείς ως μόνιμος κάτοικος των Αθηνών ήσασταν απλά… επισκέπτης στην περιοχή.

Σας ρωτάμε λοιπόν:

-Ποιος ο λόγος της παρέμβασής σας;

-Γιατί ενοχληθήκατε από την παρουσία του Πέτρου Τατούλη και των συνεργατών του σε επισκέψεις που έγιναν για την παρακολούθηση της υλοποίησης των έργων της προηγούμενης Περιφερειακής Αρχής;

-Γιατί ενώ δεν έγινε καμία απολύτως αναφορά στο όνομά σας, νιώσατε την ανάγκη για την έκδοση αυτής της υβριστικής και συκοφαντικής ανακοίνωσης;

Κύριε Λεβεντάκη, είναι ντροπή για ένα δήμαρχο να κουνάει το δάχτυλο στους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλύτερα από εσάς τα έργα του τόπου τους και αγωνιούν για τη συνέχισή τους.

Ως δήμαρχος έχετε την υποχρέωση και το καθήκον να διατηρείτε ψηλά το κύρος του θεσμού που υπηρετείτε και όχι να λειτουργείτε ως “γιουσουφάκι” του κ. Νίκα!».