Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας: Γιορτάζει η πόλη, ανοιχτά καταστήματα αύριο μέχρι 11.00 μ.μ.

Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας: Γιορτάζει η πόλη, ανοιχτά καταστήματα αύριο μέχρι 11.00 μ.μ.

Η Κυπαρισσία γιορτάζει και, σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο, «τα καταστήματα της πόλης μας σας περιμένουν να κάνετε τη βόλτα και τα ψώνια σας!

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων αύριο Σάββατο είναι από τις 8.00 το πρωί έως τις 11.00 το βράδυ, ελεύθερο, προτεινόμενο, προαιρετικό. Κυριακή και Δευτέρα τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

Σημειώνεται πως κάθε χρόνο – εκτός από πέρυσι – ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας διοργάνωνε το Σάββατο του τριημέρου της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος «Λευκή Νύχτα» με την πόλη και τα καταστήματα να γιορτάζουν με ποικίλες δράσεις και παράλληλες εκδηλώσεις, με μουσικές, χρώματα, αρώματα, εκπτώσεις, μεγάλες προσφορές, δώρα, κεράσματα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Πέρυσι, εξαιτίας του κορωνοϊού, ματαιώθηκε η διοργάνωση «Λευκής Νύχτας». Φέτος, με την άρση περιορισμών και τη χαλάρωση των μέτρων που ίσχυαν τους προηγούμενους μήνες, αύριο Σάββατο κάτοικοι και επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν ξέγνοιαστα στα γραφικά σοκάκια και καλντερίμια της Πάνω Πόλης, ανεβαίνοντας για τη βόλτα τους στο Κάστρο των Γιγάντων, να απολαύσουν τις δαντελωτές παραλίες της Κυπαρισσίας και τα καταγάλανα νερά για τις δροσιστικές βουτιές τους, καθώς και να κάνουν τα ψώνια τους στα καταστήματα μέχρι τις 11.00 το βράδυ, όπως και να απολαύσουν το φαγητό και το ποτό τους σε ταβέρνες, εστιατόρια και καφέ – μπαρ.

Τηρώντας, βεβαίως, τα μέτρα για την αποτροπή διασποράς του κορωνοϊού που ισχύουν!

Του Ηλία Γιαννόπουλου