Έξω με Αχαϊκή ο ΑΟ Διαβολιτσίου – Υποδέχεται τη Ζάκυνθο ο Πάμισος

Έξω με Αχαϊκή ο ΑΟ Διαβολιτσίου – Υποδέχεται τη Ζάκυνθο ο Πάμισος

Επικίνδυνη έξοδο επιχειρεί σήμερα ο ΑΟ Διαβολιτσίου καθώς αντιμετωπίζει την Αχαϊκή στην Κάτω Αχαγιά. Πρόκειται για έναν πολύ κρίσιμο αγώνα, καθώς και οι δύο ομάδες διεκδικούν την παραμονή στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Οι «νερατζούρι» του Διαβολιτσίου (προέρχονται από εντός έδρας ήττα από τον Πάμισο Μεσσήνης στο τοπικό ντέρμπι) θα προσπαθήσουν  ν’ αποσπάσουν ένα καλό αποτέλεσμα «αγκαλιάζοντας» τη σωτηρία.

Ο προπονητής Κώστας Παλαμάρας, ο συνεργάτης του Γιάννης Αντωνόπουλος και ο τεχνικός διευθυντής Αλέκος Τσατάς, θα στερηθούν τις υπηρεσίες του έμπειρου αμυντικού Άγγελου Μπαστακού (τιμωρημένος). Δύσκολη δε θεωρείται η συμμετοχή των Δημήτρη Πιτσιλή και Ορέστη Αντεμάι (ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς).

Διαιτητής είναι ο Άγγελος Μπακογιάννης από την ΕΠΣ Αθήνας, βοηθοί οι Κυριάκος Βιτσεντζάτος από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής και Λυκούργος Τσολακίδης από την ΕΠΣ Αθήνας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Γεώργιος Κωνσταντίνου από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Υποδέχεται τη Ζάκυνθο ο Πάμισος
Με τη Ζάκυνθο που οδηγεί την «κούρσα» στον 9ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής «κοντράρεται» σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Μελιγαλά ο Πάμισος Μεσσήνης. Είναι ίσως το κρισιμότερο ματς για τους «πράσινους» της Μεσσήνης στο εφετινό πρωτάθλημα και από το αποτέλεσμά του θα κριθεί εν πολλοίς η παραμονή ή όχι στην κατηγορία.

Βέβαια, η εν λόγω συνάντηση έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον  και για τη Ζάκυνθο, η οποία διεκδικεί τον τίτλο που θα της επιτρέψει να συμμετάσχει στα μπαράζ ανόδου στη Football League.

Όλοι στο αγωνιστικό τμήμα του Παμίσου Μεσσήνης είναι αποφασισμένοι να παλέψουν  για τη νίκη – «οξυγόνο». Ο προπονητής Γιώργος Καλόμαλος και οι άμεσοι συνεργάτες του, Γιώργος Κατσούλης, Πάρης Καλλιντέρης, θα έχουν κανονικά στη διάθεσή τους και τους Γιάννη Μωράκη, Θεόδωρο Κατσιβαρδέα (εξέτισαν τις ποινές τους).

Αμφίβολη πάντως θεωρείται η συμμετοχή των Παναγιώτη Γεωργιόπουλου, Άγγελου Σαραντόπουλου (ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς).

Διαιτητής είναι ο Φώτιος Ντάουλας από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, βοηθοί οι Χρήστος Πλάκας και Νικόλαος Μανούρας από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας  η Ελένη Κυρίου από την ΕΠΣ Αρκαδίας.