ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ – ΟΞΥΓΟΝΟ: Συναυλία στην Καλαμάτα με Μελίνα Μακρή

ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ – ΟΞΥΓΟΝΟ: Συναυλία στην Καλαμάτα με Μελίνα Μακρή

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26η Ιουνίου) το Πολυδύναμο Κέντρο του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ – ΟΞΥΓΟΝΟ διοργανώνει τη Δευτέρα, 28 Ιουνίου, στις 9.30 το βράδυ, στο τένις κλαμπ (τέρμα Αρτέμιδος, Δυτική Παραλία), συναυλία που θα πλαισιώσει αφιλοκερδώς μία από τις σημαντικότερες γυναικείες φωνές της νέας γενιάς, η Μελίνα Μακρή, η οποία έγινε γνωστή ως η τραγουδίστρια του ποπ συγκροτήματος Vegas.

Μαζί της θα βρίσκεται ο DJ & παραγωγός μεγάλων επιτυχιών Mark Angelo, ο οποίος έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως Έλενα Παπαρίζου, Γιώργος Μαζωνάκης, Shaya κ.ά.

Παρέα τους ο ανερχόμενος τραγουδιστής Δημήτρης Θεοδοσιάδης, που γνωρίσαμε μέσα από το τηλεοπτικό talent show του «The Voice».

Στο συναυλιακό χώρο θα λειτουργεί ενημερωτικό περίπτερο του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ. Η δε είσοδος είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, όπως και αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα για τον covid-19.

Η συναυλία υποστηρίζεται από Tennis Club, Αναγέννηση Παραλίας – Ακαδημίες Ολυμπιακού Πειραιώς και Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Καλαμάτας.