Νίκη Βόλου – Καλαμάτα, σε ζωντανή μετάδοση

Νίκη Βόλου – Καλαμάτα, σε ζωντανή μετάδοση

Παρακολουθείστε ζωντανά την αναμέτρηση Νίκη Βόλου – Καλαμάτα για το πρωτάθλημα της football league από την ΕΡΤ Σπορτς 5 πατώντας εδώ

Στη Μαγνησία βρίσκεται από χθες η αποστολή της πρωτοπόρου του Νοτίου Ομίλου του πρωταθλήματος της Football League, Καλαμάτα, καθώς σήμερα στις 5.00μ.μ. στο Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης Βόλου «κοντράρεται» με τη Νίκη Βόλου, για την 15η αγωνιστική.

Το εν λόγω ματς (θα καλυφθεί από την ΕΡΤ 3) είναι πολύ κρίσιμο βαθμολογικά. Από τη μία πλευρά η «Μαύρη Θύελλα» θέλει  ένα θετικό αποτέλεσμα για να κάνει αποφασιστικό  βήμα για την κατάκτηση του τίτλου και την πολυπόθητη άνοδο.

Από την άλλη, η Νίκη Βόλου βλέπει μόνο νίκη, για ν’ αγκαλιάσει την παραμονή στην κατηγορία.

Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από σημαντικά διπλά (η μεν  Νίκη Βόλου επικράτησε με 1-0 της Σαντορίνης 2020 στη Νάξο, η δε Καλαμάτα νίκησε με το ίδιο σκορ τον Αστέρα Βλαχιώτη στη Σκάλα Λακωνίας.

Να δούμε σήμερα ποια θα πανηγυρίσει!

Βασικό στέλεχος της Θεσσαλικής ομάδας αποτελεί ο Καλαματιανός αμυντικός Ηλίας Πολίμος.

Η αποστολή

Όπως προαναφέραμε η  αποστολή της Καλαμάτας βρίσκεται από χθες στη Μαγνησία και  το απόγευμα έγινε προπόνηση στο γήπεδο Αγίου Γεωργίου στο Βελεστίνο.

Νοκ άουτ για την Καλαμάτα είναι ο Τιμόθεος Τσελεπίδης (αποβλήθηκε στον προηγούμενο αγώνα με τον Αστέρα Βλαχιώτη). Υπολογίζονται πάντως κανονικά οι Βαγγέλης Αλεξόπουλος (εξέτισε την ποινή του) και Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος (ξεπέρασε τον τραυματισμό του).

Από την αποστολή αποκλείστηκαν και οι Καπούταγλης (τραυματίας), Καραχάλιος. Ο προπονητής της «Μαύρης Θύελλας» Νίκος Αναστόπουλος έχει πάρει μαζί του 22 ποδοσφαιριστές που είναι οι εξής: Αραμπατζής,  Ταΐρης, Παναγιώτου, Μαβινγκά, Μπακαγιόκο, Κωνσταντινόπουλος, Γκαλίτσιος, Σαλίν, Ευαγγέλου, Καρούτης, Τριανταφυλλάκης, Παπατόλιος, Παυλίδης, Αναστασόπουλος, Νατσιόπουλος, Αλεξόπουλος, Φελίπε, Ηλιόπουλος, Μπουσμίμπα, Μαρκόφσκι και Κέρη.

Τον αγώνα Νίκης Βόλου – Καλαμάτας θα σφυρίξει ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης από την ΕΠΣ Ηπείρου. Βοηθοί θα είναι οι Αχιλλέας Μίκζας και Βασίλειος Μάνος από την ΕΠΣ Λάρισας, τέταρτος  διαιτητής ο Κωνσταντίνος Μπούμπας από την ΕΠΣ Ηπείρου, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Γρηγόριος  Λέφας από την ΕΠΣ Πειραιά.

Τα υπόλοιπα ματς της 15ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής είναι τα εξής:

Κυριακή 6 Ιουνίου – 5.00 μ.μ.

Αιγάλεω – Ρόδος

Επισκοπή – Ιάλυσος Ρόδου

Καλλιθέα – Αστέρας Βλαχιώτη

Ασπρόπυργος – Σαντορίνη 2020

Η βαθμολογία

(σε 14 αγώνες)

1. Καλαμάτα 13-3 28

2. Ρόδος 15-9 26

3. Καλλιθέα 19-13 24

4. Ιάλυσος Ρόδου 13-12 21

5. Επισκοπή 8-7 19

6. Αιγάλεω 11-12 18

7. Σαντορίνη 7-10 17

8. Νίκη Βόλου 10-11 16

9. Ασπρόπυργος 7-18 8

10. Αστέρας Βλαχιώτη 5-13 7

* Εκκρεμεί και το ματς Ιάλυσου Ρόδου – Ασπρόπυργου