«Πανδημία και τουρισμός» – Διαδικτυακή εκδήλωση σήμερα στην Καλαμάτα

«Πανδημία και τουρισμός» – Διαδικτυακή εκδήλωση σήμερα στην Καλαμάτα

«Πανδημία και Τουρισμός» είναι το θέμα διαδικτυακής επιστημονικής συζήτησης που θα διεξαχθεί σήμερα και ώρα 21.00 μέσα από τον ιστότοπο του Δήμου Καλαμάτας και τους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα.

Κατά τη συζήτηση, οι εισηγητές θα εισηγούνται επί ερωτημάτων που θα τους έχουν τεθεί, για 15 λεπτά ο καθένας και στη συνέχεια στο πλαίσιο συζήτησης θα απαντώνται ερωτήματα, τα οποία θα τίθενται από συμμετέχοντες και πολίτες που θα παρακολουθούν. 

Ομιλητές στη διαδικτυακή επιστημονική συζήτηση θα είναι ο καθηγητής – διευθυντής Παθολογίας Λοιμώξεων και Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών Χαράλαμπος Γώγος και ο καθηγητής Χειρουργικής, διευθυντής Γ’ Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής, Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ Εμμανουήλ Πικουλής. Το συντονισμό της συζήτησης θα έχει ο επίκουρος Καθηγητής Παθολογίας του ΕΚΠΑ, Παναγιώτης Χαλβατσιώτης.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου και του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας.

Παρακολουθήστε ζωντανά τη συζήτηση στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://kalamata.gr/el/live-stream. 

Link για ερωτήσεις: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScMI4acL3wHxbfz4rWK8MdsrExhkUilyXPJISL7Eje5UpzMSg/viewform.