Πυρκαγιά κατέστρεψε ολοσχερώς συνεργείο αυτοκινήτων στην Καλαμάτα

Πυρκαγιά κατέστρεψε ολοσχερώς συνεργείο αυτοκινήτων στην Καλαμάτα

Στο μισό εκατομμύριο ευρώ το σύνολο των ζημιών

Ολική, δυστυχώς, είναι η καταστροφή στο συνεργείο αυτοκινήτων στην οδό Αθηνών στο οποίο ξέσπασε φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 2.00 τα ξημερώματα και στο σημείο έσπευσαν 5 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας με 10 πυροσβέστες, ενώ δόθηκε μάχη με τις φλόγες, οι οποίες όμως κατάφεραν πολύ γρήγορα να καταστρέψουν τα πάντα.

Μέσα στο συνεργείο υπήρχαν πέντε αυτοκίνητα και ένα τζιπ πελατών, τα οποία επίσης καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ τεράστιες είναι και οι ζημιές στο κτήριο. 

Το δε ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας διερευνά τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά, ενώ θα ορισθεί πραγματογνώμονας. 

Τεράστιες ζημιές
Χθες το πρωί στο σημείο της πυρκαγιάς βρέθηκε και ο πρόεδρος του Σωματείου Επισκευαστών Αυτοκινήτων, Θεόδωρος Καλογερόπουλος, ο οποίος είπε ότι οι συνολικές ζημιές ξεπερνούν το μισό εκατομμύριο ευρώ, ενώ έχει ενημερωθεί το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου και συνάδελφοί τους σε όλο το νομό για να υπάρξει έμπρακτη στήριξη στο συνάδελφό τους.

Επίσης, ο κ. Καλογερόπουλος ανέφερε ότι αντιπροσωπεία του Σωματείου θα επισκεφθεί το Δήμο Καλαμάτας, με αίτημα να γίνει αναστολή πληρωμής πάγιων τελών που αφορούν στο συγκεκριμένο επαγγελματία.

Της Βίκυς Βετουλάκη