Ράμπες ΑμεΑ σε τέσσερις παραλίες του Δήμου Τριφυλίας

Ράμπες ΑμεΑ σε τέσσερις παραλίες του Δήμου Τριφυλίας

Ράμπες ΑμεΑ τοποθετήθηκαν σε τέσσερις παραλίες της Τριφυλίας, ύστερα από διαγωνιστική διαδικασία και προμήθεια που είχε γίνει από πέρυσι τον Αύγουστο.

Σχετικά σε δημοσίευση του κ. Λεβεντάκη στο facebook αναγράφεται: “Δεν μπορούσαμε να μείνουμε απαθείς στο χρόνιο αίτημα των συμπολιτών μας, αλλά και επισκεπτών του Δήμου μας (ΑμεΑ), για αυτόνομη, ασφαλή και αξιοπρεπή πρόσβαση στις παραλίες του Δήμου Τριφυλίας. Και… επιτέλους, το αυτονόητο γίνεται πραγματικότητα, με την τοποθέτηση ειδικών ραμπών, τις οποίες πραγματοποιήσαμε.

Έτσι, λοιπόν, η ευκολότερη πρόσβαση των συμπολιτών μας, αλλά και επισκεπτών του Δήμου μας (ΑμεΑ), στην παραλία «Χρυσή Ακτή ή Μάτι», στην παραλία «Λαγκουβάρδου», στην παραλία «Αϊ Λαγούδη» (μάλιστα, με ειδική μέριμνα και για άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης) και στην παραλία «Καλού Νερού», είναι πλέον γεγονός. Μέσω αυτών θα είναι σε θέση να απολαμβάνουν τη θάλασσα και το κολύμπι, κάτι που, εκτός από δικαίωμα, είναι και απόλυτη ανάγκη τους, καθότι δύναται να συμβάλει και βελτιώσει, σε μεγάλο βαθμό, τη φυσική τους κατάσταση. Αντιμετωπίζουμε ισότιμα, ως οφείλουμε, τους συμπολίτες μας και επισκέπτες του Δήμου μας (ΑμεΑ) και με κάθε τρόπο τους εξασφαλίζουμε τον τρόπο να κινούνται με άνεση, ανεξαρτησία, αυτονομία, αλλά κυρίως ασφάλεια, σε όλους τους χώρους και δη τις παραλίες μας. Και συνεχίζουμε…».

Του Ηλία Γιαννόπουλου